Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 - Κυριακή 11 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Συνεχίζεται η προφεστιβαλική δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Σάββατο 10 Αυγούστου

Στο Ποδοχώρι Καβάλας, στην τοποθεσία «Τζιρίφ» στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του Κόμματος.

Κυριακή 11 Αυγούστου

-- Στη Θάσο, στην Αποθήκη Λιμεναρίων. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία με τους Στάθη Δρογώση και Μανώλη Φάμελλο.

-- Στην Κεφαλλονιά, ιστορικός περίπατος στον Αίνο με θέμα «Περπατώντας στα χνάρια των μαχητών του Αίνου».

-- Στη Λευκάδα, ιστορικός περίπατος στο Βουνί Εγκλουβής, στην τοποθεσία όπου βρισκόταν το αρχηγείο του ΕΛΑΣ τον Ιούνη του '44 στον Αη Δονάτο, στην Εγκλουβή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την Εθνική Αντίσταση στη Λευκάδα, για τον ηρωικό αγώνα των Λευκαδιτών ανταρτών και για τη Μάχη στο Λαϊνάκι στις 16 -17 Ιούνη του 1944.

Δευτέρα 12 Αυγούστου

Στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, στο λιμάνι στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Δήμας, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία από ροκ μαθητικό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ