Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Για 8η χρονιά Αθλητικό Camp στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των κεντρικών εκδηλώσεων του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αθήνα, για 8η συνεχόμενη χρονιά το Αθλητικό Camp δίνει το καθιερωμένο του ραντεβού στο χώρο του Φεστιβάλ, στο Πάρκο «Α. Τρίτσης» στο Ιλιον. Το πρόγραμμα του Camp αρχίζει από τις 14 Σεπτέμβρη και οι αθλητικές δραστηριότητες θα συνεχιστούν και μέσα στο τριήμερο του Φεστιβάλ.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Σάββατο 14 Σεπτέμβρη: Λαϊκός αγώνας δρόμου 4 χλμ. και 8 χλμ. στις 10 π.μ. στο χώρο του Πάρκου Τρίτση. Αφετηρία: Πύλη Εργατικών Κατοικιών (Διοβουνιώτη και Σπύρου Μουστακλή).
  • Κυριακή 15 Σεπτέμβρη: Γνωριμία με την αναρρίχηση, 9 π.μ - 2 μ.μ., αναρριχητικό πεδίο «Αχαρνείς», του ΕΟΣ Αχαρνών στο δήμο Φυλής.
  • Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη: Πεζοπορία στην Πάρνηθα για τις αντιπροσωπείες των Κομμουνιστικών Νεολαιών.

Στο Στέκι Αθλητισμού μέσα στο Φεστιβάλ προγραμματίζονται επίσης:

  • Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη: Επιδείξεις μαχητικών αθλημάτων (πάλη, παγκράτιο, πυγμαχία) και ξιφασκίας.
  • Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη: Γνωριμία με τα αθλήματα του στίβου, παρουσίαση του προγράμματος «kids athletics» του ΣΕΓΑΣ και παρουσίαση afro fitness, με σύγχρονη αφρικανική μουσική από την ομάδα «ANASA».
  • Σάββατο 21 Σεπτέμβρη: Τουρνουά πινγκ - πονγκ και σκακιού blitz παρτίδας 10 λεπτών.


Ακόμα, όλες τις μέρες του Φεστιβάλ στο Στέκι Αθλητισμού θα υπάρχει έκθεση αφιερωμένη στην επίδραση του λαϊκού κινήματος στο ποδόσφαιρο, ενώ θα προβάλλεται και βίντεο που επιμελήθηκε το Τμήμα Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ θα υπάρχει αναρριχητικός τοίχος.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sportskne@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6951.165.574, 6943.686.696.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ