Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Συνεχίζει με Κωστένογλου η ΑΕΚ

Οι δύο πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε Τραμπζονσπόρ για το Europa League και Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα αποτέλεσαν το εφαλτήριο ώστε οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ να εμπιστευτούν τελικά τον Νίκο Κωστένογλου για τον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Από χτες και επίσημα το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου Μιγκέλ Καρντόσο έληξε για την «Ενωση», η οποία ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ελληνα τεχνικό που είχε προσληφθεί αρχικά ως υπηρεσιακός. Πέραν της αγωνιστικής βελτίωσης, στην απόφαση γι' αυτό φαίνεται να συντέλεσε και η στάση των παικτών που είχαν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Κωστένογλου. Παράλληλα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την προσθήκη στο τεχνικό τιμ του Γιώργου Αλεξόπουλου ως βοηθού προπονητή και του Παναγιώτη Βούλγαρη ως γυμναστή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας έτσι τη θητεία του. Ο 31χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός είναι πλέον σε αναζήτηση ομάδας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου είναι ο αντικαταστάτης του Ακη Μάντζιου στον πάγκο του Πανιωνίου με τους «κυανέρυθρους» να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας. Μεταξύ άλλων ο Κύπριος τεχνικός έχει περάσει από τους πάγκους των ΟΦΗ, Εργοτέλη και Σλόβαν Μπρατισλάβας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ