Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές σε πολλές περιοχές της χώρας

Πυρκαγιά σε δασική έκταση ξέσπασε χτες στην περιοχή Ελαιώνων Πανοράματος του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Αμεσα κινητοποιήθηκαν 23 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 πυροσβέστες και ελικόπτερο. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση και στη θέση Μάρμαρο Μυτιλήνης. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 PZL. Οι φωτιές από το απόγευμα ήταν σε ύφεση.

Οριοθετημένες ήταν χτες οι πυρκαγιές στα Σκουτερά Αγρινίου και στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας. Η πρώτη εκδηλώθηκε στις 6/9 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 52 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 3 πεζοπόρα τμήματα, 2 ελικόπτερα και 2 PZL. Η δεύτερη εκδηλώθηκε στις 7/9 και στην περιοχή επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, 2 αεροσκάφη και 2 PZL.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή σε δασική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε χαράδρα και έκαψε πεύκα και πουρνάρια. Κινητοποιήθηκαν 23 πυροσβέστες, 11 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Φωτιά εκδηλώθηκε το Σάββατο στο δάσος του Σέιχ Σου, στο ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων Θεσσαλονίκης. Οι φλόγες έκαψαν χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα. Επιτόπου έσπευσαν 7 οχήματα με 21 πυροσβέστες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ