Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Θέλει τρία στα τρία

Για το απόλυτο τρία στα τρία οδεύει η Εθνική ανδρών που σήμερα αντιμετωπίζει στη Λιβαδειά τη Δανία (19.15 ΤV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) για την προκριματική ημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2003. Το όνομα του σημερινού αντιπάλου φέρνει την Εθνική μας σαν το λογικό φαβορί για τη νίκη, όμως ο Γιάννης Ιωαννίδης δε φαίνεται να μένει μόνο σε αυτό. «Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος. Αλλωστε, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα, είναι το να παίζουμε εμείς καλά», δήλωσε αναφερόμενος στον αγώνα ο Ελληνας ομοσπονδιακός. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα του ότι ο κόσμος της Λιβαδειάς θα δώσει βροντερό «παρών» στο σημερινό αγώνα, όπως στον αγώνα στη Ρουμανία όπου 300 Ελληνες έδωσαν σημαντικό «παρών». Οσον αφορά τους τραυματίες η κατάσταση του Γιώργου Διαμαντόπουλου βελτιώθηκε και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στον αγώνα. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Χρήστο Χαρίση ο οποίος μετά τη μαγνητική τομογραφία αναχώρησε για το Ηράκλειο, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του. Τα προβλήματα τραυματισμών οδήγησαν τον Γιάννη Ιωαννίδη να καλέσει τον Δημήτρη Παπανικολάου που ξεπέρασε τη μετεγχειρητική του περίοδο.

  • Σε γνώριμο περιβάλλον, όπως δηλαδή είπε και ο ίδιος «... στο σπίτι του», επέστρεψε από χτες ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ αντικαθιστώντας τον Λευτέρη Σούμποτιτς. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλεξανδρής και πριν από έξι χρόνια ήταν στον πάγκο του «Δικεφάλου» και είχε απομακρυνθεί από τον νυν πρόεδρο που τον προσέλαβε τώρα, Βασίλη Οικονομίδη
  • Η ενίσχυση της Δάφνης συνεχίζεται. Μετά τον Ιταλοαμερικάνο Γκαραβάλια ένας ακόμη κοινοτικός παίκτης προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για τον 29χρονο Ισπανό Ισμαΐλ Σάντος ύψους, 1.93 που από χτες ανήκει στο δυναμικό των «κιτρινόμαυρων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ