Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Λεμονής εφ' όλης της ύλης

Το κλίμα που επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, έβγαλε προς τα έξω ο Τάκης Λεμονής. Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, μίλησε και για την εξάλειψη της ποινής του Ζε Ελίας, αλλά και για τα προβλήματα που έχει η ομάδα.

Για το μείζον θέμα της μείωσης της ποινής του Βραζιλιάνου παίκτη, παραμονές του αγώνα, ο Λεμονής τόνισε: «Από τη στιγμή που είναι υγιής υπολογίζεται και αυτός κανονικά για την αποστολή στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε με το αν κάτι μας προκαλεί έκπληξη ή όχι. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πώς πρέπει να προπονηθούμε και να παίξουμε. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας, το έχετε δει, ότι δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με όλα αυτά τα θέματα».

Παρ' όλα αυτά, ο τεχνικός των πρωταθλητών, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις απουσίες λόγω τραυματισμών. «Δεν αναφέρομαι ποτέ στις απουσίες. Ούτε τώρα θα ήθελα να αναφερθώ στα προβλήματα. Ολοι οι υγιείς παίκτες είναι στη διάθεσή μας και θα επιλέξουμε αυτούς που πρέπει», ενώ για τον Ελευθερόπουλο, που πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, είπε: «Ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος».

Σε ό,τι αφορά το κλίμα αλλά και την ψυχολογία των παικτών, παραμονές του αγώνα, ο Λεμονής έκανε λόγο για άγχος καθώς η δυσκολία του αγώνα είναι μεγάλη και για τις δύο ομάδες. «Αυτά τα ματς έχουν μια ιδιαιτερότητα, η νίκη είναι σκοπός και των δύο ομάδων. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερο άγχος, αλλά μη νομίζετε ότι μπορεί κάποιος να πει ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αυτά τα ματς είναι πολύ δύσκολα. Εμείς είμαστε αρκετά καλά προετοιμασμένοι και θέλουμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας και αυτό είναι που μετράει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ