Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αγωνιστικές πρωτοβουλίες στην Υγεία
  • Σε πανυγειονομική στάση εργασίας (σε όλη τη διάρκεια της πρωινής βάρδιας) προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία την Τετάρτη 23/10 απαιτώντας: Να μη γίνει καμία απόλυση. Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων Υγείας. Κατάργηση των πληρωμών των ασθενών και της επιχειρηματικής δράσης. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση, στις 9.30 π.μ. στον «Ευαγγελισμό».
  • Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία με «ελαστικές» εργασιακές σχέσεις, προχωρά σε καθημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο ΤΕΠ, σήμερα, τη Δευτέρα και την Τρίτη.
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου πραγματοποίησε την Τετάρτη 16/10 το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, με αίτημα την ανάκληση των απολύσεων 2 εργαζομένων που απασχολούνται στο ακτινολογικό τμήμα μέσω ΟΑΕΔ. Η διοίκηση του νοσοκομείου δεσμεύθηκε ότι θα επανεξετάσει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ. Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών» καταγγέλλει τις ελαστικές μορφές εργασίας, τη λειτουργία των νοσοκομείων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και καλεί συνολικά τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ