Σάββατο 9 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 10 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΕ «WIND»
Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στην εκδικητική απόλυση

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρά το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων «Wind», διεκδικώντας την ανάκληση απόλυσης εργαζόμενου που έγινε λόγω της συμμετοχής του στις πρόσφατες 24ωρες απεργίες.

Ενάντια στην απόλυση έχει γίνει καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας και η τριμερής έχει οριστεί στις 18/11, με το Σωματείο να καλεί σε συγκέντρωση στην Επιθεώρηση Εργασίας (Αγησιλάου) στις 11.30 π.μ.

Ηδη το επιχειρησιακό Σωματείο, με τη συμπαράσταση του κλαδικού Συνδικάτου (ΣΕΤΗΠ) και την αλληλεγγύη δεκάδων εργαζομένων του κλάδου, έχει προχωρήσει σε δύο 24ωρες απεργίες, σε περιοδείες σε όλα τα κτίρια της εταιρείας, σε στάση εργασίας και σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας.

«Η άρνηση του συναδέλφου να υπογράψει την άδικη απόλυσή του, η αγανάκτηση των συναδέλφων που δούλευαν μαζί του και οι απεργοί συνάδελφοι, η συμπαράσταση εργαζομένων του κλάδου που πάλεψαν δίπλα μας, τα ψηφίσματα από σωματεία και φορείς, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την ανάκληση της απόλυσης», τονίζει το Σωματείο.

Την Τρίτη 12/11, στις 8 π.μ., προχωρά σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της «Wind» στην Λεωφόρο Αθηνών.

Το ΠΑΜΕ καλεί κάθε συνδικαλιστική οργάνωση «να καταδικάσει τη στάση της εργοδοσίας, να απαιτήσει την ανάκληση της τρομοκρατικής - εκδικητικής απόλυσης του εργαζόμενου και συνδικαλιστή απεργού» και τα συνδικάτα της Αττικής «να δείξουν με την έμπρακτη στάση τους τι σημαίνει αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργάτες», συμμετέχοντας στην παράσταση διαμαρτυρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ