Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Για τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, την αλληλεγγύη και τον αγώνα με τους πρόσφυγες

Εκδηλώσεις με θέμα «Οι ανταγωνισμοί και οι επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών χωρίζουν τους λαούς και γεννούν την προσφυγιά. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας και τον αγώνα μας ενάντια στον εχθρό» πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στον Κολωνό, στην αίθουσα του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθήνας (Λένορμαν & Αλεξανδρείας). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Ανω Κυψέλη, στο καφενείο «Το Αμπάρι του Πεντάρα» (Καυκάσου 157). Θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Ν. Αρτάκης. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

Την Παρασκευή 22 Νοέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στα Διαβατά Θεσσαλονίκης (Θεατράκι). Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο Βαθέος Αυλίδας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παππάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

-- Στις 7 μ.μ., στον Ασπρόπυργο, στην αίθουσα εκδηλώσεων (Ελασσώνος 19). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κάμπας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής.

Το Σάββατο 23 Νοέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ολυμπιακό Χωριό, στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής (Κακλαμανάκη 21). Θα μιλήσει η Ρούλα Τριγάζη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Ερέτριας. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

Τη Δευτέρα 25 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στον Κόκκινο Μύλο, στο «Καφενείο της Μαρίας» (Φιλαδελφείας 336). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τετάρτη 27 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο πρώην δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου & Καραϊσκάκη). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά.

Την Κυριακή 1η Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στο κεντρικό Μενίδι, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Κεντρική Πλατεία 6). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ