Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΡΙΖΙΚΑΡΗ και ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΟΥΣΗ, που με μαχητικότητα πάλεψαν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, η συντρόφισσα Ε. Χ. προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

***

Στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ, η Βάσω και η Δήμητρα Πετρέλη προσφέρουν 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, για το Μνημείο στη Γυάρο.

***

Στη μνήμη του φίλου μου και αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ, «Γιώργαρου», από τον Σταυρό Ιθάκης, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, ο σύντροφος και φίλος Διονύσης Περίχαρος προσφέρει στην ΚΟΒ Ανάκασας το ποσό των 50 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου του πατέρα, συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΑΒΔΑΡΙΔΗ, που όλη τη ζωή του την αφιέρωσε στον αγώνα για έναν κόσμο δικαιότερο, ειρηνικό και χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, ο γιος του Θοδωρής προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις οικονομικές του ανάγκες, μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης - Χρυσούπολης Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΡΕΤΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που πέρασε 14 χρόνια φυλακή και εξορία για τη δράση του, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Αλέξης Αλέκου


ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ