Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Από Μόναχο σε Βερολίνο o Oλυμπιακός

Εχοντας υποστεί την ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν, ο Ολυμπιακός επιδιώκει να τα πάει καλύτερα σήμερα στη δεύτερη συνεχόμενη υποχρέωσή του για την Ευρωλίγκα επί γερμανικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας την Αλμπα Βερολίνου για τη 10η αγωνιστική (21.00 - Novasports 2).

Στη Βαυαρία οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σπουδαία ευκαιρία για «διπλό», καθώς απώλεσαν διαφορά 12 πόντων στο τέταρτο δεκάλεπτο και ηττήθηκαν 85-82. Ενόψει Αλμπα, ο Ολυμπιακός θέλει μια καλύτερη εμφάνιση και βέβαια το αποτέλεσμα, για να ανέβει ψυχολογικά και κυρίως βαθμολογικά, καθώς έχει μόλις 3 νίκες φέτος.

Τα βασικά στοιχεία που θα χρειαστούν γι' αυτό, σύμφωνα με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Κεστούτις Κεμζούρα, είναι η μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα και λιγότερα λάθη σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Μπάγερν. Ο Λιθουανός κόουτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για το θέμα της διάρκειας στην απόδοση της ομάδας, ενώ επέστησε την προσοχή στην αντιμετώπιση των βασικών ατού της Αλμπα, τα οποία όρισε την έφεση στον αιφνιδιασμό και την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα από την περιφέρεια.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Ζαλγκίρις Κάουνας - Ερυθρός Αστέρας (20.00 - Novasports 4), Αρμάνι - Εφές (21.45 - Novasports 1), Βαλένθια - Χίμκι (22.00 - Novasports 3).
Επιστροφή Πιτίνο στον Παναθηναϊκό

Τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται ότι κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Αμερικανός κόουτς επανέρχεται στους πράσινους μετά το εξάμηνο περσινό του πέρασμα από την ομάδα, που κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο, ενώ η συνεργασία τους δεν είχε ανανεωθεί για προσωπικούς λόγους που επέβαλαν την επιστροφή Πιτίνο στις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Πιτίνο έχει έρθει και σε συμφωνία με την ΕΟΚ να αναλάβει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 μέσω του προολυμπιακού τουρνουά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ