Σάββατο 23 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 24 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 43,08% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

20 Τομεακές Οργανώσεις ήδη έχουν καλύψει τουλάχιστον το 50%

Κατά 43,08% καλύπτεται ήδη το πανελλαδικό πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη. Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί τρία «κλεισίματα» από τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, που κλιμακώνουν το άνοιγμά τους με το κουπόνι στο χέρι.

Μετά και το τελευταίο «κλείσιμο», και με βάση το βαθμό κάλυψης των πλάνων, οι τρεις πρώτες Κομματικές Οργανώσεις έχουν ήδη καλύψει πάνω από το μισό τους πλάνο. Πρόκειται για την ΚΟ Εξωτερικού, που έχει φτάσει στο 63,54%, την ΚΟ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης με 59,06% και την ΚΟ Δυτικής Ελλάδας με 50,07%.

Στον διπλανό πίνακα φαίνονται και οι 20 πρώτες Τομεακές Οργανώσεις με βάση το βαθμό κάλυψης του πλάνου τους, οι οποίες ήδη έχουν καλύψει πάνω από το 50%, μια απόδοση που δείχνει τις δυνατότητες που υπάρχουν για όλες τις Οργανώσεις. Η ΤΟ Δράμας, μάλιστα, πρώτη στη σχετική λίστα, έχει υπερκαλύψει το πλάνο της, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 109,4%!

Οσο περνούν οι μέρες της μεγάλης αυτής μάχης, δυναμώνει και η άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις, με τα «δυνατά ζευγάρια» που έχουν διαμορφωθεί να κονταροχτυπιούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σχετικά με τις άμιλλες που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, και όπως φαίνεται από τον πίνακα, η ΚΟ Θεσσαλίας φαίνεται να «τα βρίσκει σκούρα» από την ΚΟ Δυτικής Ελλάδας, που προηγείται με σχεδόν 5%, ενώ η ΚΟ Αττικής για δεύτερο συνεχόμενο «κλείσιμο» άφησε πίσω της την ΚΟ Κ. Μακεδονίας με διαφορά 4%.

Η άμιλλα

Θυμίζουμε ότι η Γραμματεία της ΚΕ του Κόμματος, με ανακοίνωσή της, καθόρισε τους δείκτες της άμιλλας μεταξύ των Οργανώσεων και τα βραβεία για τις πρώτες Οργανώσεις Περιοχής. Οι δείκτες είναι:


1. Ο βαθμός υπερκάλυψης του συνολικού πλάνου της ΚΟ.

2. Η προσωπική συνεισφορά των μελών της ΚΟ («κόκκινα μεροκάματα») και η συγκέντρωση των κομματικών συνδρομών για Νοέμβρη - Δεκέμβρη.

Με τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης θα βραβευτούν οι τρεις πρώτες Οργανώσεις Περιοχής, σε ειδική εκδήλωση της ΚΕ, με τα παρακάτω βραβεία:

  • Για την 1η Οργάνωση: Η σημαία του Κόμματος, τιμητική πλακέτα και τεχνικός εξοπλισμός.
  • Για τη 2η Οργάνωση: Τιμητική πλακέτα, τεχνικός εξοπλισμός και πίνακας ζωγραφικής απ' το Αρχείο του Κόμματος.
  • Για την 3η Οργάνωση: Τιμητική πλακέτα και τεχνικός εξοπλισμός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ