Σάββατο 23 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 24 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο 23 Νοέμβρη:

-- Η ΚΟ Καρύστου καλεί σε συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Κάρυστο, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, την όξυνση των ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων στην περιοχή μας». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Η Κομματική Επιτροπή Εξωτερικού διοργανώνει στη Βιέννη (Grammophon Bistro Cafe, Hainburger Str.64, 1030 Wien), στις 5.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη - Η πάλη του ΚΚΕ ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, η τοποθέτησή του για την ψήφο των αποδήμων». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας».

-- Η ΚΟΒ Βελγίου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η πάλη του ΚΚΕ ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στα ιμπεριαλιστικά σχέδια - Η τοποθέτησή του για την ψήφο των αποδήμων», στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών (Rue de Suede 37, 1060, Saint-Gilles). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και θα χαιρετίσει η Σεμίνα Διγενή, δημοσιογράφος - συγγραφέας.

-- Η ΚΟΒ Βιομηχανίας Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, στις 6.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «Οσκαρ», με θέμα «Η εργατική τάξη θα τσακίσει τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, στέλεχος του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα «Τετραφωνική Ρίζα».

Την Κυριακή 24 Νοέμβρη:

-- Η ΤΕ Αρκαδίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - Εξελίξεις στην Ενέργεια», στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Η ΚΟ Στοκχόλμης πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για την πράσινη ανάπτυξη και το κλίμα», στις 4 μ.μ. στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη, Idungatan 4, 3ος όροφος (Τ-Odenplan).

Την Τετάρτη 27 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, σε συγκέντρωση των ΚΟ Χαλκίδας με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές & οικονομικές εξελίξεις, την όξυνση των ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων στην περιοχή μας», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

Την Παρασκευή 29 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Οι νέοι κανονισμοί του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ/ΙΜΟ) για τη μείωση των εκπομπών οξειδίων του θείου (Sox) από τα καυσαέρια των πλοίων από 1/1/2020. Scrubbers και καύσιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο και οι νέες δυσκολίες για τα πληρώματα». Εισηγητής θα είναι ο Ηλίας Μπιλάλης, Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, υποψήφιος διδάκτορας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ