Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE
Το φινάλε κρίνει Ευρώπη για τον Ολυμπιακό

Στην 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League θα κριθεί αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 11 Δεκέμβρη τον Ερυθρό Αστέρα και θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να τερματίσουν 3οι στον 2ο όμιλο και να περάσουν στους «32» του Europa League. Τον ίδιο στόχο έχει και η σερβική ομάδα, η οποία βολεύεται και με την ισοπαλία, καθώς έχει 3 βαθμούς έναντι μόλις 1 του Ολυμπιακού.

Οι ελπίδες της ελληνικής ομάδας για πρόκριση στους «16» του Champions League «έσβησαν» οριστικά στο Λονδίνο, μετά την ήττα 4-2 από την Τότεναμ για την 5η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει τη 2η θέση στην τελευταία αγωνιστική, καθώς στα πρώτα 20 λεπτά βρέθηκε να προηγείται 2-0 (Ελ Αραμπί 6', Σεμέδο 19') και συνολικά ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αιφνιδιάζοντας τους περσινούς φιναλίστ της διοργάνωσης.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όμως οι «ερυθρόλευκοι» μόνοι τους έβαλαν την Τότεναμ ξανά στο παιχνίδι, καθώς το τραγικό λάθος του Μεριά έδωσε την ευκαιρία στον Ντέλε Αλι να μειώσει σε 1-2, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 50' με τον Κέιν και ενώ στην αρχή της φάσης ο Βούλγαρος διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε φάουλ που έγινε στον Μπουχαλάκη. Από εκείνο το σημείο και μετά η ψυχολογία ήταν με το μέρος της Τότεναμ, η οποία βρήκε άλλα δύο γκολ, με τον Οριέ στο 73' και πάλι με τον Κέιν στο 77'.

  • Στο άλλο ματς η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης στο Βελιγράδι, νικώντας 6-0 τον Ερυθρό Αστέρα.
  • Η βαθμολογία: Μπάγερν 15, Τότεναμ 10, Ερυθρός Αστέρας 3, Ολυμπιακός 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ