Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα στην Πολωνία, και ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, που η απώλειά της είναι ακόμα νωπή στην κομματική μας δράση και στη φιλία μας, προσφορά στην οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ.

Ε.Μ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο κομμουνιστής δάσκαλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ, μα η θύμησή του εξακολουθεί να μας εμπνέει και να μας συγκινεί για τη γεμάτη ανθρωπιά και συνάμα αγωνιστική, αταλάντευτη στάση ζωής του. Στη μνήμη του οι συγγενείς του προσφέρουν στο ΚΚΕ 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 12 χρόνια από όταν η λατρεμένη μας σύζυγος και μανούλα ΛΟΥΛΗ ΠΑΛΟΥΜΠΗ ξεκίνησε για το χωρίς γυρισμό ταξίδι.

Πώς να εκφράσεις σε λίγα λόγια τη θλίψη που ακόμη προκαλεί η απουσία της; Παρηγοριά για μας ότι είναι πάντα παρούσα στις καρδιές και τη σκέψη μας. Στη μνήμη της προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κολωνού, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στο οποίο ακλόνητα πίστευε από τα νεανικά της χρόνια μέχρι την τελευταία της πνοή.

Ο σύζυγός της Νίκος Παλούμπης

Η κόρη της Ιωάννα Ν. Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Πριν από ένα χρόνο, στις 26/11/2019, πέθανε ο ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ.

ΜΑΤΙΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΤΙΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1946 στην Κοζάνη, σε μια εργατική, κομμουνιστική οικογένεια. Οργανώθηκε το 1964 στη Νεολαία Λαμπράκη. Πρώτη φορά γνώρισε την «περιποίηση» στην Ασφάλεια της Κοζάνης, στις 26 Οκτώβρη 1961, παραμονές εκλογών της βίας και νοθείας, γιατί πέταγε τρικάκια της ΕΔΑ για τις εκλογές την ώρα που γύριζε από το Νυχτερινό Γυμνάσιο όπου φοιτούσε. Στην Καστοριά, όπου ζούσε το 1965, κυνηγήθηκε από την Ασφάλεια. Καταδικάστηκε για «αντίσταση κατά της αρχής».

Στη διάρκεια της θητείας του στο στρατό, επί δικτατορίας πέρασε από στρατοδικείο, βασανίστηκε, φυλακίστηκε και έμεινε αλύγιστος. Μετά την απόλυσή του το 1969, οργανώθηκε στην ΚΝΕ και από τις γραμμές της αγωνίστηκε ενάντια στη δικτατορία. Στην κατάληψη της Νομικής συνελήφθη, βασανίστηκε στην Ασφάλεια από τον Μπάμπαλη και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή.

Στο Πολυτεχνείο έμεινε μέχρι την ώρα που μπήκε το τανκ. Στην κλασική φωτογραφία της Πύλης του Πολυτεχνείου αποτυπώθηκε η μορφή του, πάνω στην Κολόνα. Ασχολήθηκε με το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη γλυπτική, τον Καραγκιόζη και με έργα από φυσητό γυαλί.

Μαχητής στη ζωή, μαχητής για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ενας αλύγιστος αγωνιστής, κομμουνιστής, καλλιτέχνης, Ανθρωπος. Ηταν μέλος του ΣΦΕΑ και του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗΣ
Στη μνήμη του ο Σπύρος και η Μαριάνθη προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΡΩΝΗ (φωτ.), μαχητή του ΔΣΕ, που γεννήθηκε στο Γλυκονέρι Καστοριάς στις 15/8/1928 και συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή (10/12/2018). Δυστυχώς φέτος εσύ λείπεις από αυτήν την Οικονομική Εξόρμηση.

Επίσης στη μνήμη των αδελφών μου ΜΙΧΑΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΟΛΑ από το χωριό Πεύκο Καστοριάς, αγωνιστών για μια καλύτερη ζωή, που «έμειναν» στα βουνά για πάντα.

Ο καθένας τους έχει τη δικιά του ιστορία, γι' αυτό προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση και την ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.

Η σύζυγος και αδελφή Ευανθία Τσιρώνη - Τσιόλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΚΟΥ, ο Σ. Κ. προσφέρει 500 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Αγίων Αναργύρων του ΚΚΕ, ως δεύτερη δόση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μητέρας ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, που αυτές τις μέρες συμπληρώνονται δύο χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρω στην ΤΟ Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας 200 ευρώ.

Χ. Θ.

***

ΦΩΤΟ

Εφυγε στις 29/8/2019 από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο συναγωνιστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ από τον Αγριλο Μεσσηνίας. Μουσικός αυτοδίδακτος από τα παιδικά του χρόνια, γνωστός σε όλη την περιοχή. Καταγόμενος από οικογένεια που έδωσε πολλά στον αγώνα του λαού μας για μια πιο δίκαιη ζωή τη δεκαετία του '40, μέσα από τις γραμμές των ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, παρέμεινε σταθερός οπαδός του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Λίγους μήνες πριν πεθάνει, δώρισε στο Κόμμα ένα σημαντικό για αυτόν κειμήλιο: Το χειροποίητο βιολί του με το όποιο βιοπόρισε την οικογένειά του και έπαιξε μπροστά στον Αρη Βελουχιώτη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ (φωτ.) του Δημητρίου και της Σωτήρας, από το Χορτοκόπι Τραπεζούντας, πήρε το δρόμο της προσφυγιάς και βρέθηκε στην Ασβεστόπετρα Πτολεμαΐδας. Παντρεύτηκε την Δέσποινα Χριστοφορίδου, προσφυγοπούλα και εκείνη, και έκαναν πέντε παιδιά.

Πολέμησε στο ελληνοαλβανικό μέτωπο και στη συνέχεια ως αντάρτης στις γραμμές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και στον ΔΣΕ, όπου απολύθηκε με το βαθμό του υπολοχαγού. Ξανά στο δρόμο της προσφυγιάς, πολιτικής αυτή τη φορά, αποχαιρέτησε το χωριό και την οικογένειά του ανήμερα της γιορτής του, το 1946. Εζησε 30 χρόνια στην Τασκένδη, επαναπατρίστηκε και πέθανε μετά από 4 χρόνια, το 1979.

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ (φωτ.), ηρωίδα μάνα, έμεινε πίσω και μεγάλωσε τα 5 παιδιά με αμέτρητες δυσκολίες, φτώχεια, πείνα, τρομοκρατία, χωρίς σπίτι, αφού το είχαν κάψει οι Γερμανοί.

Τα παιδιά ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, πέρασαν όλα τα δεινά των διώξεων και της τρομοκρατίας αλλά έμειναν πιστοί στην κομμουνιστική ιδεολογία, στο Κόμμα.

Στη μνήμη τους και στη μνήμη των γονιών τους, ο αδελφός Κώστας Χριστοφορίδης προσφέρει 100 ευρώ στην ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής Κερατσινίου.

***

ΦΩΤΟ

Η μητέρα μου ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ γεννήθηκε το 1930 στο Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου. Ολη η οικογένεια πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και η ίδια σε ηλικία μόλις 16 χρόνων συμμετείχε στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Συνελήφθη το 1947, βασανίστηκε και κρατήθηκε στις φυλακές Αβέρωφ και ανηλίκων μέχρι το 1953. Μέλος του ΚΚΕ σε όλη της τη ζωή, πέθανε στις 25/10/2014.

Στα πέντε χρόνια από το θάνατό της, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο γιος της Λευτέρης Καραφυλλίδης

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ, η κόρη του Αλεξάνδρα προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αλίμου. Υπήρξε Γραμματέας της Οργάνωσης Βάσης στο χωριό Μελισσοχώρι (πρώην Κουβανάδες) στην Καρδίτσα. Εντάχθηκε και πολέμησε μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, τα οποία γνώρισε από κοντά στην Τασκένδη μετά την υποχώρηση και στα οποία έμεινε πιστός μέχρι το τέλος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου μου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Δημήτρης Δημητριάδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΒΙΤΚΟΥ, που ήταν πρωτοπόρος στην οικονομική δουλειά, οι σύντροφοί του προσφέρουν στο ΚΚΕ 400 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ελασσόνας.

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΚΑΡΠΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που συμμετείχε ενεργά στον αγώνα της Αντίστασης κατά της κατοχής των Γερμανών φασιστών και στην απελευθέρωση της Ελλάδας, συμμετέχοντας στην Εθνική Πολιτοφυλακή της ΠΕΕΑ, της Κυβέρνησης του Βουνού, στην περιοχή της Πελοποννήσου, προσφέρουμε 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Αγγελάκη Καλλιόπη, Αγγελάκης Βίκτωρας

***

ΦΩΤΟ 3

Τιμώντας τη μνήμη των γονιών μας ΝΙΚΟΥ ΜΑΤΙΑΤΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ (Σούλα) ΜΑΤΙΑΤΟΥ - ΠΕΝΤΟΓΑΛΟΥ, καθώς και του γαμπρού μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗ, επίσης αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης το ποσό των 100 ευρώ.

Πάνος Ματιάτος, Διονυσία Πεντογάλου

  • Επίσης ο Γερολυμάτος Διονύσης από το Αργοστόλι τιμά τη μνήμη τους, ως συγκρατούμενός τους στις φυλακές και εξορίες της εποχής του εμφυλίου και της χούντας το 1967.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ (Μέντη) από το Μουζάκι Ζακύνθου, μέλους του ΚΚΕ, εξόριστου στη Μακρόνησο και μετέπειτα στη Γυάρο. ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ (Μέντη) από το Μουζάκι Ζακύνθου, μέλους του ΚΚΕ, μαχητή του ΔΣΕ - δόκιμου της Λαϊκής Πολιτοφυλακής Κόνιτσας, που σκοτώθηκε στις 16/8/1948 στη Μαύρη Πέτρα Γράμμου. ΛΥΚΟΥΡΕΣΗ ΤΙΜΟΘΕΟΥ από τη Λιθακιά Ζακύνθου, μέλους του ΚΚΕ, ΕΛΑΣίτη, που τραυματίστηκε σε μάχη με τους Γερμανούς στις 9/9/1944 στη Λιθακιά και πέθανε λίγο αργότερα. ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ από το Μαχαιράδο Ζακύνθου, ΕΛΑΣίτη, που σκοτώθηκε σε μάχη με τους Γερμανούς στο Λυκούδι Ζακύνθου στις 9/9/1944.

Η Βάσω Κλάδη - Παπαδάτου, ο Διονύσης Κλάδης και ο Παναγιώτης Κλάδης προσφέρουν το ποσό των 700 ευρώ μέσω των ΚΟΒ Βόρειας Πόλης Ζακύνθου, Φαρμάκου Πάτρας και Δυτικής Ζακύνθου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΩΥΣΙΑΔΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω Τομεακής Οργάνωσης Ενεργειακού Κέντρου 50 ευρώ. Ούτε το μνήμα του δεν σεβάστηκαν κάποιοι βέβηλοι, πιθανά φασιστοειδή, που κατέστρεψαν τον τάφο του τρεις μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Γνώρισε από νωρίς την προσφυγιά, όταν 12 ετών ήρθε από την Τουρκία. Στη συνέχεια, ως μαχητής του ΔΣΕ πέρασε στην πολιτική προσφυγιά, στην Τσεχοσλοβακία, από όπου επαναπατρίστηκε το 1977. Μέχρι την τελευταία του πνοή ήταν πιστός στα ιδανικά του Κόμματος.

ΛΟΥΛΗ ΠΑΛΟΥΜΠΗ
ΛΟΥΛΗ ΠΑΛΟΥΜΠΗ
Ο εγγονός του Σταύρος Μωυσιάδης

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου (5/12) από το θάνατο του συντρόφου ΤΣΑΟΥΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ από το Αγίασμα Καβάλας, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟ Λάρισας για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στα ιδανικά και τις αρχές του ΚΚΕ, στο Βέλγιο ως μετανάστες και στην Ελλάδα όπου μέχρι τέλους της ζωής τους έζησαν στις Πέντε Βρύσες Λαγκαδά.

Τα παιδιά τους Χαρούλα - Αντωνία και τα εγγόνια τους Αγγελική, Καρλ, Ιροντίνα

***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ Πόλης της Πρέβεζας προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προς τιμήν του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΚΑ, μέλους του Κόμματος, που «έφυγε» από τη ζωή στις 21/5/2019 και όλη του τη ζωή παρέμεινε αταλάντευτα στις γραμμές του Κόμματος και πάλεψε για την υπόθεση της εργατικής τάξης, μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών και παππούδων μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΗΛΙΑ, μαχητή του ΔΣΕ, και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΣ, δίνουμε το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΓΠΑ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Η κόρη τους Κωνσταντινίδου Γεωργία, ο εγγονός τους Κούκης - Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στην ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΤΚΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΤΚΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΙΑΤΟΥ ΠΕΝΤΟΓΑΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΙΑΤΟΥ ΠΕΝΤΟΓΑΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΡΑΔΟΥΡΟΣ

ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΣΗΣ
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ