Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΟΡΕΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΟΡΕΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΤΗ η σύζυγός του Αγγελική Μπορέτη προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Αθήνας, 45 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Γενάρη συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΝΙΚΟΣ ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ. Μέλος της ΕΔΑ στην Καισαριανή και αργότερα στους Λαμπράκηδες. Αρχές της δεκαετίας του '80 οργανώνεται στο ΚΚΕ. Αγωνίστηκε για το ψωμί και τα δικαιώματα του λαού, μέσα από το σωματείο στο χώρο δουλειάς του.

Παίρνουμε δύναμη από την πίστη που έδειξες στη ζωή, από την ακλόνητη πεποίθησή σου ότι οι άνθρωποι του μόχθου μπορούν να κερδίσουν ένα μέλλον φωτεινό γι' αυτούς και τα παιδιά τους. Στη μνήμη σου προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Πάνω Καισαριανής, 50 ευρώ.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ και ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ και των θείων μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και των συγγενών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ και ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ, αγωνιστών της Αντίστασης και των λαϊκών αγώνων, που στάθηκαν πάντα πιστοί και αταλάντευτοι υποστηρικτές και υπερασπιστές των ιδεών και των θέσεων του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Οικογένεια Δημήτρη Γαλανόπουλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΑΛΒΑΤΖΗ, αταλάντευτου οπαδού του Κόμματός μας, προσφέρουμε στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ 150 ευρώ.

Η γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

Στη μνήμη του αγωνιστή αδερφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΑΒΑΛΑ προσφέρω 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πάρου, στο ΚΚΕ.

ΝΙΚΟΣ ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ
Η αδερφή του Σωσώ Σκιαδά

***

Στη μνήμη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, φίλης του Κόμματος, προσφέρουμε 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πάρου του ΚΚΕ.

Ο γιος της Γιώργος Αντωνίου και η νύφη της Νικολέτα Ρούσου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΖΑΧΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 3 Δεκέμβρη 2019, ο Δημήτρης Μαστρογιαννόπουλος προσφέρει 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πόλης Σπάρτης και ο Αντώνης Καλομοίρης, συμπατριώτης του εκλιπόντος συντρόφου, 40 ευρώ.

Ο σύντροφος Ζαχαρίας Οικονομάκης γεννήθηκε το 1930 στο χωριό Βορδώνια Λακωνίας. Τόσο στην Αυστραλία που δούλεψε 22 ολόκληρα χρόνια όσο και στην Ελλάδα μέσα από την ΚΟΒ Αμφιλοχίας υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος του ταξικού εργατικού κινήματος και του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Αγαπημένη μου ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΜΕΝΑΚΑ - ΑΚΑΡΕΠΗ, κοιμήσου ήσυχη. Εμείς θα αγωνιστούμε γι' αυτά που εσύ πάλεψες. Στο αγαπημένο σου ΚΚΕ καταθέτω 50 ευρώ στη μνήμη σου μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Σοφία Κακή


ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΜΕΝΑΚΑ ΑΚΑΡΕΠΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΜΕΝΑΚΑ ΑΚΑΡΕΠΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ