Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων της ΚΝΕ
  • Στην Αττική, εκδηλώσεις με θέμα «1989-2019, 30 χρόνια από την "πτώση" του αντιφασιστικού - προστατευτικού τείχους του Βερολίνου. Μάθε την αλήθεια» διοργανώνουν:

Η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικής Αττικής της ΚΝΕ, την Κυριακή 8 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στο Μενίδι (κεντρική πλατεία 6).

Η Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου και Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ, το Σάββατο 14 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Πρόοδος» (Κορυτσάς 33, Αιγάλεω).

  • Επίσης, οι Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνουν τις εξής εκδηλώσεις:

Στα Γιαννιτσά, το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ (Βενιζέλου 105), escape room με τίτλο «Ελα και συ να λύσουμε το μυστήριο του πολέμου και της προσφυγιάς».

Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 8 Δεκέμβρη στις 6 μ.μ., στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας, συζήτηση με θέμα «Μέσα από το Hip Hop συζητάμε για τον πόλεμο και την προσφυγιά» και συναυλία με τους Urban Pulse και τον Retro από τους Rebellion Connexion.

Στη Θεσσαλονίκη (Αλ. Συμεωνίδη 18), την Κυριακή 8 Δεκέμβρη στις 6 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, πολέμους, εκμετάλλευση, προσφυγιά». Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία.

Στο Κιλκίς, το Σάββατο 14 Δεκέμβρη στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ, escape room με τίτλο «Ελα και συ να λύσουμε το μυστήριο του πολέμου και της προσφυγιάς».

  • Η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης της ΚΝΕ παρουσιάζει στην Κομοτηνή την μπροσούρα της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ με τίτλο «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, τον Σοσιαλισμό», τη Δευτέρα 9 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα 231 των Παρευξείνιων. Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο στη Χαλκίδα διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι κινητοποιήσεις των φοιτητών για σπουδές - δουλειά - ζωή με δικαιώματα! Η συμβολή της ΚΝΕ στην ανάπτυξη των αγώνων στα πανεπιστήμια», την Τρίτη 10 Δεκέμβρη στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Β105. Θα μιλήσει ο Σωκράτης Μπουντόλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ