Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 15 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ, που σκοτώθηκε στις 19 Δεκέμβρη 1944, στη μάχη της Κηφισιάς, την περίοδο των Δεκεμβριανών, στο πλευρό των ανταρτών, προσφέρω το ποσό των 350 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Γιάννης Μαχαιρίδης

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Δεκέμβρη 1988 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας αδελφός και θείος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ. Τους αγώνες του για τη λευτεριά της πατρίδας μας από το φασισμό - ναζισμό, για μια δίκαιη κοινωνία, ακολούθησαν οι εξορίες σε Μακρονήσι και Ικαρία. Στα κατοπινά χρόνια, φιλόλογος πια, συνέχισε τον αγώνα του για έναν καλύτερο κόσμο, διδάσκοντας, πέρα απ' τα μαθήματα, ήθος, συνέπεια και εντιμότητα.

Ολη του η ζωή καθορίστηκε από την πίστη του στο ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση του οποίου προσφέρουμε στη μνήμη του 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολωνού.

Ο αδελφός του Νίκος Παλούμπης

Η ανιψιά του Ιωάννα Ν. Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Δεκέμβρη συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ. Πάλεψε σε όλη τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Στάθηκε αταλάντευτος σε όλες τις δοκιμασίες που πέρασε το Κόμμα. Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγός του Ελευθερία, τα παιδιά του Φώτης, Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στο πένθος και τίμησαν τη μνήμη του πολυαγαπημένου πατέρα και παππού μας, ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, που πέθανε στις 22/11/2019, σε ηλικία 97 ετών.

Τα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονα και τα ανίψια του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ, ως α' δόση, μέσω ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
Οικογένεια Ιωάννη και Ελένης Παπουλάκου

***

ΦΩΤΟ 3

Με τη συμπλήρωση επτά ετών από το θάνατο του αγαπημένου μας συντρόφου και πατέρα ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΝΘΑ (φωτ.), από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που γύρισε επί 15 έτη τους τόπους εξορίας, όπως Λέρο, Ιτζεδίν, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Αίγινα, Τρίκαλα, Γυάρο.

Επίσης, στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, που σκοτώθηκε σε ηλικία 18 ετών στη μάχη για την απελευθέρωση της Καλαμάτας το 1944. ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, δάσκαλου που κρεμάστηκε από τους Χίτες το 1946 μετά από φριχτά βασανιστήρια. ΣΠΥΡΟΥ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, 28 ετών, που εκτελέστηκε στου Γουδή το 1949. ΒΑΣΙΛΗ (φωτ.) και ΛΕΥΤΕΡΗ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (φωτ.), που πέρασαν τα πάνδεινα στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Της πολυβασανισμένης μητέρας και γιαγιάς ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ. Των ΜΗΤΣΟΥ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, ΒΕΝΕΤΙΑΣ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ και ΕΛΕΝΗΣ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ και όλων αυτών που μαρτύρησαν στο βωμό του αγώνα για να λευτερωθούν ο τόπος και ο λαός μας από τους ντόπιους και ξένους εκμεταλλευτές του, για να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, προσφέρουμε το ποσό των 500 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ και την ανέγερση του Μνημείου της Μακρονήσου.

Η σύντροφος Μαρία Μανθά - Αναστασάκου

Τα παιδιά Νίκος και Παναγιώτα Μανθά

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου «μπαρμπα» - ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ, από το Μαυροβούνι Γυθείου, στελέχους του ΚΚΕ, που υπήρξε για μας πρότυπο σεμνότητας, συνέπειας και συντροφικότητας, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού, 50 ευρώ.

Γιώργος και Δέσποινα Λαμπράκη, Γρηγόρης Λαμπράκης

ΤΟΓΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΟΓΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
***

Ανώνυμος που είχε καθηγητή τον ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΒΑΣΔΕΚΗ, ο οποίος εκτελέστηκε στις 23 Οκτώβρη 1947, στο Γεντί Κουλέ Θεσσαλονίκης μαζί με την ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΤΣΑ, προσφέρει γι' αυτούς και για όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο, το ποσό των 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, αγωνιστή του ΕΑΜ και του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα στην ΕΣΣΔ, που έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του στις αρχές του ΚΚΕ, ο γιος του Μίλτος Στεφάνου προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΥΓΙΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, η οικογένειά του προσφέρει στην ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας 250 ευρώ.

***

Η Ειρήνη Σεβαστοπούλου προσφέρει στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Καλλιθέας.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ (γεν. 1/1/1914 στην Κωνσταντινούπολη) γιος της καπνεργάτριας Αιδώνας Ασπρίδου, ξεκίνησε την πολιτική του δράση το Μάη του '36 ως απεργός καπνεργάτης. Φυλακίστηκε και απέδρασε από την Ακροναυπλία. Στέλεχος του ΕΑΜ στη Βέροια στα χρόνια της Κατοχής. Μετά τα Δεκεμβριανά εξορίστηκε στην Ικαρία, απέδρασε το '47, εντάχθηκε στον Δημοκρατικό Στρατό, όπου διατέλεσε πολιτικός επίτροπος. Πέρασε στην Αλβανία τραυματίας από τους τελευταίους. Πολιτικός επίτροπος στη Σχολή Αξιωματικών «Μπελογιάννης» στη Ρουμανία. Παραιτήθηκε από μέλος του Κόμματος με την καθαίρεση του τότε Γραμματέα Νίκου Ζαχαριάδη. Εργάστηκε ως εφαρμοστής στα ναυπηγεία της Βραΐλας. Το 1959 ήρθε στη Σόφια όπου και σμίξαμε σαν οικογένεια. Εργάστηκε εφαρμοστής στο εργοστάσιο «Βοροσίλοφ». Το 1962 - '64 εξορίστηκε στο Τσέρνι Βιτ της Βουλγαρίας για τη διάδοση σταλινικών απόψεων. Το '67 - '68 βρέθηκε στην εξορία με την σύζυγό του στο Πόποβο και το '68 - '69 φυλακή για τον ίδιο λόγο. Επαναπατρίστηκε το 1980 και πέθανε από καρκίνο στις 24 Δεκέμβρη 1993 στην Αθήνα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
Η ΑΡΕΤΗ ΑΣΠΡΙΔΟΥ (γεν. 20/10/1920 στην Μπρούσα) υπήρξε σύνδεσμος του Βασ. Ασπρίδη στα χρόνια της Κατοχής στη Βέροια. Εκαναν πολιτικό γάμο στο βουνό και με την απελευθέρωση θρησκευτικό. Από το 1944 και έως το 1959 που σμίξανε στη Σόφια μεγάλωσε μόνη τα δυο τους παιδιά. Εργάστηκε στο εργοστάσιο «Βοροσίλοφ» και το 1980 επαναπατρίστηκε. Πέθανε στις 15/12/2007 στην Αθήνα.

Τα παιδιά τους Αγαθονίκη Ασπρίδου - Κανδιλάπτη και Αλέξανδρος Ασπρίδης προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Βύρωνα για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο Μιχάλης Κοτσαμπάς στη μνήμη του παππού του ΣΠΥΡΙΔΗ ΝΙΚΟΥ (Κυνηγός), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στο Κόμμα και στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε, προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας μου ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΤΣΕΠΕΡΚΑ προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Ικαρίας.

Ο σύζυγός της

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΙΚΤΟΡΑ ΛΙΓΝΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του

***

Στη μνήμη του ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΤΗ ΛΙΓΝΟΥ προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ ο γιος του και 50 ευρώ η σύζυγός του μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (Αλέκου Ψηλορείτη) και ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ και του αδελφού μου ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, που «έφυγε» τόσο αναπάντεχα, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ στην ΚΟ Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης και 200 ευρώ στην ΚΟΒ «Ριζοσπάστη». Αγωνίστηκαν ακούραστα και αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία τους πνοή. Παραμένουν πάντα ζωντανοί στη μνήμη και την καρδιά μας, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, στα οποία αφιέρωσαν με συνέπεια και αφοσίωση όλη τους τη ζωή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
Σμαράγδα Αγγουράκη, Μυρτώ Κατσιμάρδου

***

ΦΩΤΟ 2

Με σεβασμό στη μνήμη των γονιών μου, ΜΑΡΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ (Μακρονησιώτη) ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ και 100 ευρώ για το Μνημείο στη Μακρόνησο.

***

ΦΩΤΟ 2

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΑΤΑΡΙΔΗ και προς τιμήν της ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ, τα παιδιά τους Νόπη και Δέσποινα προσφέρουν το ποσό των 100 ευρώ στο ΚΚΕ, για να συνεχίσει τον αγώνα του για την επίτευξη των μεγάλων στόχων του.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΓΙΑ και της πεθεράς μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΟΓΙΑ προσφέρω 350 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

Τασούλα Τόγια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, με τη συμπλήρωση 8 ετών από το θάνατό του, προσφέρουμε 150 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ του Ιωάννη γεννήθηκε στα Πλατανάκια Σερρών το 1929 και πέθανε στις 27/2/2017. Οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ το 1943 και το 1944, επί ΕΛΑΣοκρατίας, δούλευε ως νοσοκόμα στο Νοσοκομείο του Σιδηροκάστρου, σε ηλικία 15 χρόνων. Στον ΔΣΕ στο Γράμμο υπηρέτησε σε πολλά νοσοκομεία, στα χειρουργεία ως προϊσταμένη μέχρι το τέλος του ΔΣΕ. Το 1949 τραυματίστηκε στη μάχη της Φλώρινας βαριά. Με τη λήξη του Εμφυλίου βρέθηκε στη Σοβιετική Ενωση, όπου έζησε 30 χρόνια, και το 1978 με την οικογένειά της ήρθε στην Ελλάδα.

Στη μνήμη της τα παιδιά της προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κιλκίς.

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 14 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ (φωτ.), αγωνιστής του ΔΣΕ. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη του αδερφού μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ και του πατέρα μου ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ προσφέρουμε, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 150 ευρώ.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
Η σύζυγος Παρθένα, οι κόρες Μαρία και Κούλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα μας ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ (ΣΤΕΛΙΟΥ) ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟ Λιβαδειάς, 50 ευρώ.

Οι κόρες του Φωτεινή Κομπότη, Βασιλική Βασιλάκου

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των αγωνιστών ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΥΓΕΡΟΥ, δασκάλου, που υπηρέτησε στον ΕΛΑΣ στη διαφώτιση, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, ΕΛΑΣίτη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη μετά το 1945, ΝΙΚΟΥ ΑΥΓΕΡΟΥ, ένοπλου έφεδρου ΕΛΑΣίτη Μακρονησιώτη, ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, έφεδρου ΕΛΑΣίτη, και ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, πάντα δίπλα στο Κόμμα, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου.

Νίκη Αυγέρου


ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΈΛΙΟΣ)
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΈΛΙΟΣ)

ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ

ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΚΥΓΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΚΥΓΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ

ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΑΤΑΡΙΔΗ
ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΑΤΑΡΙΔΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΑΡΕΤΗ ΑΣΠΡΙΔΟΥ
ΑΡΕΤΗ ΑΣΠΡΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΕΠΕΡΚΑ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΕΠΕΡΚΑ

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΛΙΓΝΟΣ
ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΛΙΓΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ