Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΛΗ, με αφορμή την ονομαστική του γιορτή, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ωρωπού.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του μαχητή του ΔΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΤΑ από τον Ελικώνα Λιβαδειάς, που «έφυγε» από κοντά μας στις 26/10/92, η κόρη του Χριστίνα και ο εγγονός του Γιάννης Δημητρόπουλος προσφέρουν 200 ευρώ στο Κόμμα, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω των ΚΟΒ Κηφισιάς και Μετάλλου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των γονιών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ και ΚΑΤΙΝΑΣ ΛΗΜΝΙΟΥ καθώς και του συντρόφου μου στη ζωή και τους αγώνες ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ (φωτ.), προσφέρω στο ΚΚΕ προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας.

Στέλλα Λημνιού - Κουτροκόη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Βαγγέλης - Στάσα

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 15/12 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο της ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ, στις 10 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Αιγάλεω. Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστή μέχρι το τέλος, μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα - Νταμαράκια.

Ο ανιψιός της Γιάννης Γουνελάς

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, που όλη τη ζωή του αγωνιζόταν δίπλα στο ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει 30 ευρώ στο Κόμμα του μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων του ΚΚΕ.

Επίσης οι σύντροφοι Κώστας Δεδόπουλος και Γιώργος Ποδηματάς προσφέρουν 40 ευρώ για την ενίσχυση του αγώνα, για το σοσιαλισμό.


ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ

ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ