Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Και νέα καταγγελία για ξεγύμνωμα κοπέλας από αστυνομικούς

Και νέα καταγγελία από 20χρονη φοιτήτρια ιδιωτικής σχολής για αστυνομική βία, με τη μέθοδο του εξευτελισμού μέσω ξεγυμνώματος, βλέπει τη δημοσιότητα.

Η Λ. Μ. καταγγέλλει τον εξευτελισμό που υπέστη από αστυνομικούς, όταν την ανάγκασαν να γδυθεί και της φώναζαν να το κάνει σε κοινή θέα στην Πατησίων!

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι το απόγευμα της 11ης Νοέμβρη, τη μέρα που τα ΜΑΤ εισέβαλαν στην ΑΣΟΕΕ, επέστρεφε από το ιδιωτικό ΙΕΚ όπου σπουδάζει κοντά στην περιοχή, όταν στο δρόμο για τη στάση του λεωφορείου στην Πατησίων, μια διμοιρία τη σταματάει για εξακρίβωση στοιχείων. Η ίδια συνεργάζεται και αφού της έψαξαν την τσάντα, την ενημερώνουν ότι θα της γίνει σωματικός έλεγχος. Ανδρες των ΜΑΤ την έπιασαν στα χέρια και στα πόδια και φώναξαν μια γυναίκα αστυνομικό να επαναλάβει ενδελεχώς τον έλεγχο.

Η Λ. Μ. καταγγέλλει ότι η αστυνομικός την έπιανε επίμονα σε μέρη που δεν χρειαζόταν, φέρνοντάς τη σε φοβερά άβολη θέση. Οταν μάλιστα έπιασε τη σερβιέτα που φορούσε η 20χρονη μέσα από το εσώρουχό της, της ζήτησε επιτακτικά να γδυθεί. Μέσα στο δρόμο! Στην οδό Πατησίων!

«Ελα, κατέβασέ τα! Γδύσου!» της φώναξε... «Της είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γδυθώ σε δημόσια θέα. Τότε με άρπαξε από το χέρι και τραβήχτηκα. Με έβαλε σε μια καφετερία και με έκλεισε στην τουαλέτα. Μαζί και αυτή. Μπήκε μπροστά στην πόρτα έτσι ώστε να μην μπορώ να φύγω και μου είπε: "Κατέβασέ τα τώρα, δεν σε βλέπει κανένας άλλος εκτός από μένα". Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όντως ήθελε να γδυθώ για να δει αν έχω περίοδο. Είχα σοκαριστεί και ντρεπόμουν πολύ. Είχα φρικάρει, δεν ήξερα τι να κάνω, σκέφτηκα να βάλω τις φωνές αλλά κανείς δεν αντέδρασε όταν μπήκαμε, κανείς δεν έδειξε να ξαφνιάζεται με αυτό που συμβαίνει. Αφού επέμενε, κατέβασα απότομα το παντελόνι και το εσώρουχό μου και της είπα "έχω περίοδο, βλέπεις;"».

Αφού ντύθηκε, η Λ. Μ. ζήτησε «να πάμε στο τμήμα, γιατί θεώρησα ότι αυτό που έγινε ήταν τελείως παράνομο. Αλλά αντί να πάμε για να βρω το δίκιο μου, η απάντηση που πήρα ήταν: "Πρόσεχε, γιατί αν συνεχίσεις έτσι δεν θα πάμε στο τμήμα, θα σε πάω"». Η 20χρονη πάνω στον πανικό της έφυγε για να γλιτώσει τα χειρότερα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ