Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ οργανώνουν αυτές τις μέρες τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Αύριο Σάββατο
  • Στην Πρέβεζα, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, πολέμους, εκμετάλλευση, προσφυγιά», στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Ζήνα Μαλεζά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ.
  • Στη Χαλκίδα, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό», στις 7 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΕΠΑΛ. Θα μιλήσει ο Σωκράτης Μπουντόλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
Την Κυριακή 22 Δεκέμβρη
  • Στη Βέροια, παρουσίαση της μπροσούρας «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό», στις 7 μ.μ. στο καφέ «Beluga». Θα μιλήσει ο Φρίξος Μπρούζγος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στη Λευκάδα, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς φτώχεια, πολέμους, εκμετάλλευση, προσφυγιά», στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Ζήνα Μαλεζά.
  • Στη Λίμνη Ευβοίας, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό», στις 12 μ. στο Κινηματοθέατρο. Θα μιλήσει ο Δημητρης Κατσαρός, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ