Τρίτη 24 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του ΝΙΚΟΥ ΚΟΝΙΔΗ. Στη μνήμη του, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μας ΣΩΤΗΡΗ ΒΑΠΟΡΙΔΗ και ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ, των αδελφών μας ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΠΟΡΙΔΗ και ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, που τον εκτέλεσαν οι χωροφύλακες ενώ ήταν τραυματίας στο Νοσοκομείο στη Δάφνη (Κουτσοπόδι), μετά από μάχη του ΕΛΑΣ. Ηταν μόλις 20 ετών στις 24/12/1944. Προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης για την Οικονομική Εξόρμηση στο ΚΚΕ, το Κόμμα που τίμησαν μέχρι τέλους.

Γιώργος Βαπορίδης

Αδαμ. Βαπορίδης

Τούλα Βαπορίδου - Σύζυγος Γιάννη Βαπορίδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του στελέχους του ΚΚΕ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΡΑΒΟΥ, δικηγόρου από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας, που σκοτώθηκε στις 24/12/1947 στα Πεντεόρια Δωρίδας, όταν επικεφαλής πολιτικός επίτροπος του ΔΣΕ (Μοράβας) στελεχών του ΚΚΕ της ηρωικής «αποστολής Μπούλκες», προσπαθώντας να βρει πέρασμα για την Πελοπόννησο, έπεσε σε ενέδρα αποσπάσματος Χωροφυλακής και αποκεφαλίστηκε, σαν ελάχιστο φόρο τιμής καταθέτουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Μελιγαλά για την Οικονομική Εξόρμηση.

Φίλοι από Καλαμάτα

***

ΦΩΤΟ 2

Για την μητέρα μου ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ, ακούραστη κομμουνίστρια και μαχήτρια μέχρι το τέλος, και την γιαγιά μου ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΕΙΔΑΚΗ, πιστή οπαδό του Κόμματος, που με γαλούχησαν με τη στάση ζωής τους, προσφέρω 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

  • Η Κική Τσακιρλή στη μνήμη της ανιψιάς της ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, που τόσο πρόωρα «έφυγε», και της αδερφής της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, προσφέρει 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, που μαζί θα δίνανε τη μάχη.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ
***

Στις 16 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από το θάνατο της ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΛΛΑ. Στη μνήμη της, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Μαργαρίτα - Κώστας και η εγγονή της Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του θείου μου, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ, στον ένα χρόνο που «έφυγε» από τη ζωή, στις 21/12/18, προσφορά και για την απουσία του, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κρητικών Γαλατσίου.

Λούλα Χαϊδεμένου - Ζεφύρου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπητού μου φίλου ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΟΥ, που «έφυγε» στις 17/12/2019, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ. Ο γιατρός Γιάννης Σπύρου ήταν υπέροχος άνθρωπος.

Θ. Σοφιανίδου


ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ

ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ