Τετάρτη 1 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εναντίον του 21χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο νονό του, τεμάχισε το πτώμα του και το πέταξε στα σκουπίδια, άσκησε ο εισαγγελέας. Ο κατ' ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, τα οποία διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος. Ο 21χρονος παραπέμφθηκε στον 12ο τακτικό ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του φέρεται να υπέδειξε το φονικό όπλο που κατά πληροφορίες εντοπίστηκε στο σπίτι του. Πρόκειται για έναν μπαλτά ο οποίος φέρεται να βρέθηκε σε πατάρι.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χωρίς την εκπροσώπηση δικηγόρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, όπως και η μητέρα του, η οποία διακομίστηκε και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Στο μεταξύ, άκαρπες παρέμεναν οι έρευνες των αστυνομικών στον ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ