Παρασκευή 3 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Συνέχισε αήττητη η Eθνική

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το νέο έτος η Eθνική ομάδα χάντμπολ, που για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 νίκησε 36-22 τη Φινλανδία στην Κοζάνη. Ηταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της Ελλάδας μετά από αυτές επί της Κύπρου και του Ισραήλ, φέρνοντάς την μόνη 1η στον όμιλό της με 6 βαθμούς.

Για την 4η αγωνιστική η Εθνική την Κυριακή 5/1 (16.00 ώρα Ελλάδας) αντιμετωπίζει και πάλι τους Φινλανδούς, αυτή τη φορά εκτός έδρας, και στοχεύει στη συνέχιση του νικηφόρου σερί της.

Αρχικά αιφνιδιάστηκε, μετά κυριάρχησε

Η Εθνική βρέθηκε να χάνει 4-1, στη συνέχεια όμως ανέβασε την απόδοσή της και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 17-13. Ακόμα καλύτερα εξελίχθηκαν τα πράγματα στην επανάληψη για την ελληνική ομάδα, που έπαιξε εξαιρετική άμυνα - περιορίζοντας τους Φινλανδούς στα μόλις 9 γκολ - και εκτόξευσε τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο στο 44' (27-17), όπου και παρέμεινε μέχρι τέλους.

Η χαρά για τη νίκη πάντως μετριάστηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Τζηρά, για τον οποίο θα κριθεί σήμερα αν θα αγωνιστεί την Κυριακή στη Φινλανδία.

Ελλάδα: Αραμπατζής 5, Νικολαΐδης, Μυλωνάς 4, Μάλλιος 7, Πασσιάς 1, Μπουκοβίνας 1, Κεδέρης, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής 2, Τζηράς 6, Τσίλης 3, Κανδύλας, Ηλιόπουλος 4, Αραπακόπουλος 2, Καλόμοιρος 1, Κοτανίδης.

Φινλανδία: Κόλγιονεν 2, Κίλστεντ 1, Φορς, Ρόνμπεργκ 3, Χελάντερ 5, Ροσλάντερ, Σιόμαν 1, Χελακόσκι, Σούντμπεργκ, Μαρτίν 5, Σιργιάλα 1, Ρ. Γκράνλουντ, Μ. Γκράνλουντ 1, Σάκινεν 1, Μακέλα, Τάμινεν 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ