Τετάρτη 8 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ιάκωβος Βάης

***

ΦΩΤΟ

Οι οικογένειες Πικριδά και Φαρμάκη προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Αθήνας, 130 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη του κομμουνιστή και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των γονιών μας, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ, που συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατό του, και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ, που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατό της, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους, Κυριάκος και Κατερίνα Σταματούλα

***

ΦΩΤΟ 2

Στην άσβεστη μνήμη των αλύγιστων της ταξικής πάλης ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΤΕΖΟΥ και ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, που μας δίδαξαν πως δεν έχει όρια η αυτοθυσία των κομμουνιστών στον αγώνα για την κομμουνιστική κοινωνία, προσφέρω 300 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, τη μήτρα που γεννά τους αλύγιστους της ταξικής πάλης.

Κ.Β.

***

ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης προσφέρουμε στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ του Οπτικοακουστικού. Ο Βαγγέλης ήταν ένας άνθρωπος ευγενικός και πρόθυμος να βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή. Μας λείπουν πολύ η καλοσύνη του και οι συζητήσεις μας μαζί του.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Σύλβια και Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας αδερφός ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ. Αγωνίστηκε ακούραστα και αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία του πνοή. Παραμένει πάντα ζωντανός στο νου και την καρδιά μας. Φάρος και οδηγός μας για τα ιδανικά του σοσιαλισμού στα οποία αφιέρωσε με πίστη και αφοσίωση όλη του τη ζωή. Στη μνήμη του, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

Βασίλης Φίτσιος

***

Στη μνήμη του αγαπητού μας συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΕΤΑ, που ο απροσδόκητος θάνατός του μας γέμισε θλίψη, η ΚΟΒ Θρακομακεδόνων προσφέρει 150 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ προσφέρω στην ΚΟΒ ΟΤΑ Νοτίων 25 ευρώ.

Παύλος Κικίδης

***

ΦΩΤΟ

Η Τασία Παναγιώτου στη μνήμη του συζύγου της, συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντροφισσών ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΕΦΕΡΗ και ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, αγωνιστριών της ζωής και της ταξικής πάλης που «έφυγαν» άδικα και πρόωρα από τη ζωή, η σ. Καραμαλίκη Χριστίνα προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καθαριστριών της ΚΟ Αττικής.

***

Το Σωματείο Συνταξιούχων Γλυφάδας και γύρω Δήμων προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 300 ευρώ, εκ των οποίων τα 50 ευρώ στη μνήμη της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ
Η κόρη του Ασπα

***

Στη μνήμη των εξόριστων συντρόφων ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΑΒΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΛΑΒΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ, ΡΙΤΣΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ, ΘΕΜΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ, ΗΡΟΥΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων 120 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας.

Μιχάλης Αρχολέκας

***

ΦΩΤΟ 2

Στην άσβεστη θύμηση των συντρόφων ΓΚΙΖΑΝΗ ΣΤΑΘΗ και ΚΟΛΟΒΟΥ ΑΝΔΡΕΑ προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Υπηρεσιών ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής.

Ζαρκαδούλας Βασίλης


ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΓΚΙΖΑΝΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΓΚΙΖΑΝΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2017-12-19 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2011-07-09 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2010-12-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2010-11-04 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2006-12-20 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2005-12-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ