Παρασκευή 24 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Σήμερα, Παρασκευή

-- Η Τομεακή Οργάνωση Υγείας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τίτλο «Η Υγεία στον Σοσιαλισμό», στις 20.00, στο κινηματοθέατρο της Α' Φοιτητικής Εστίας Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ταξίδης, Γραμματέας της ΤΟ Υγείας.

-- Οι ΟΒ Πολιτικών, Τοπογράφων και Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με τίτλο «Από την καπιταλιστική κρίση στην καπιταλιστική ανάπτυξη. Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 19.00, στην οδό Κασσάνδρου 71. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Περδίκης, μέλος του Γραφείου της Σπουδάζουσας.

-- Οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας και Σπουδάζουσας Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνουν πάρτι, στις 21.00, στη «Στίλβη».

  • Αύριο, Σάββατο

-- Η Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων οργανώνει μουσική βραδιά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο καφέ «Σουίτα», στις 20.30, με ζωντανή μουσική.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Διεθνούς Πανεπιστημίου (Θεσσαλονίκη) διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ «Ο δρόμος μας», στις 21.00, στην οδό Στεφάνου Τάτη 12.

-- Η Τομεακή Οργάνωση της Σχολής Θετικών Επιστημών Θεσσαλονίκης οργανώνει σύσκεψη με θέμα «Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους», στις 19.00, στο κινηματοθέατρο της Α' Φοιτητικής Εστίας Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καψάλης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Η Τομεακή Οργάνωση ΠΑΜΑΚ οργανώνει σύσκεψη με το ίδιο θέμα, στις 19.30, στην οδό Αλ. Συμεωνίδη 18. Θα μιλήσει ο Αντρέας Κοράκης, μέλος του ΚΣ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Φιλοσοφικής Θεσσαλονίκης οργανώνει σύσκεψη με το ίδιο θέμα, στις 19.00, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ (Σωκράτους 6). Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Λιαράτσικα, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ