Πέμπτη 13 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΤΡΑ
Συγκέντρωση σήμερα έξω από τα Δικαστήρια για την προστασία του πάρκου

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια πραγματοποιούν σήμερα, στις 9 το πρωί, μαζικοί φορείς, σύλλογοι, σωματεία εργαζομένων, για την προστασία του πάρκου του Κόκκινου Μύλου που δημιούργησε ο δήμος για το λαό της περιοχής. Σήμερα εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Πατρών η προσφυγή του δήμου κατά της απόφασης της προηγούμενης Διεύθυνσης της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, που απαίτησε να κατεδαφιστεί, δηλαδή να καταστραφεί, το πάρκο του Κόκκινου Μύλου.

Στο μεταξύ, να σταθούν στο πλευρό του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση καλούν τους εργαζόμενους ο Σύλλογος Υπαλλήλων και το Σωματείο Οδηγών - Χειριστών του δήμου Πατρέων.

Στις ανακοινώσεις τους τονίζουν ότι στηρίζουν τον δήμαρχο, γιατί στο πλαίσιο του σχεδιασμού της ανάπλασης όλης της παραλιακής ζώνης, δίνει σάρκα και οστά στο όραμα της πόλης. Ταυτόχρονα καταδικάζουν τις διώξεις του δημάρχου από δημόσιες υπηρεσίες και καλούν την κυβέρνηση να πάψει να θέτει εμπόδια στο έργο του. Στο κάλεσμά τους προς τους εργαζόμενους τονίζουν την ανάγκη να αντισταθούν στα όποια σχέδια ιδιωτικοποίησης του θαλάσσιου μετώπου της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ