Σάββατο 15 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 16 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν 12 χρόνια και πάμε στα 13, αγαπημένε μου σύντροφε ΒΑΓΓΕΛΗ. Αφησες δυσαναπλήρωτο κενό, πάλεψες μέχρι το τέλος της ζωής σου για ένα καλύτερο αύριο. Δεν σε ξεχνώ ποτέ, ζεις μαζί μου και συνεχίζω. Στην άσβεστη μνήμη σου προσφέρω στο Κόμμα μας 100 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

Η συντρόφισσά σου Ελένη Διαμαντή

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Φλεβάρη 2020 συμπληρώνονται 13 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της αντιδικτατορικής πάλης, οπαδός του ΚΚΕ και καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ. Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα μας, μέσα από τις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε, 50 ευρώ.

Χρύσα Καρακόλη - Βαγγέλης Καρακόλης

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των ανθρώπων που τόσα πολλά χρωστάω. Στη μάνα μου ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΥΓΙΑΖΗ, το γένος Σαράφογλου, που παίρνοντας στους ώμους της και το ρόλο του πατέρα, μας μεγάλωσε εμένα και την αδελφή μου στα δύσκολα εκείνα χρόνια της κατοχής αλλά και μετά, θυσιάζοντας, στην ουσία, τον εαυτό της για να μείνουμε εμείς ζωντανοί («έφυγε» σε ηλικία 57 χρόνων). Στη θεία μου ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ που μας στάθηκε περισσότερο από όσο θα μπορούσε και στον φίλο και σύντροφο ζωγράφο ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΑΣΙΔΗ, που στις 15 του Φλεβάρη έκλεισαν 23 χρόνια από τη μέρα που σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά του, για τα μαθήματα ζωής που έδωσε σε εμένα αλλά και σε όλους όσοι τον γνώρισαν, αποδεικνύοντας με τον τρόπο που έζησε πως κομμουνισμός είναι τρόπος ζωής.

Στη μνήμη των παραπάνω αγαπημένων μου προσώπων προσφέρω στο κόμμα μας το ΚΚΕ 150 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

Κώστας Λυγιαζής

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΥΒΑ (ΜΠΕΡΔΕΜΠΕ) η γυναίκα του Θεοδώρα προσφέρει, μέσω της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ, ως δεύτερη δόση, 300 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΣΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΣΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ποτέ δεν θα ξεχάσω τους αγαπημένους μας συντρόφους ΤΑΚΗ ΓΟΥΡΝΑΡΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΩΣΤΗ, που σε όλη τους τη ζωή τους χαρακτήριζαν η σεμνότητα, το οξύ πνεύμα και η τιμιότητα, μένοντας πιστοί στο ΚΚΕ. Εδωσαν τη μάχη με αποφασιστικότητα κατά του οπορτουνισμού ενάντια στην προσπάθεια διάλυσης του ΚΚΕ το '91 μετά τις ανατροπές του σοσιαλισμού. Αποτελούσαν ζωντανό παράδειγμα πρωτοπόρων κομμουνιστών στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Μπροστάρηδες έως το τέλος της ζωής τους, σε όλες τις πορείες, με την κόκκινη σημαία στο χέρι έδιναν κουράγιο και δύναμη στους νεότερους συντρόφους. Σύντροφοι ΤΑΚΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ, η απουσία σας είναι μεγάλη. Θα είσαστε πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας. Προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Γαλατσίου.

Δημητρακόπουλος Νίκος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΠΠΑ, που «έφυγε» πολύ πρόωρα, στις 25/9/2019. Από το 1983 που τον γνώρισα στην Οργάνωση του Επισιτισμού - Τουρισμού, ήταν από τους συντρόφους που ήξερε γιατί ήταν στο ΚΚΕ. Αγωνιζόταν για μια κοινωνία χωρίς αδικίες. Ηθελε όλη η κοινωνία να απολαμβάνει τα αγαθά που παράγει ο άνθρωπος, να έχει ο εργαζόμενος όλα όσα χρειάζεται. Συνεργάστηκα μαζί του, ήταν άψογος και ήξερε να οργανώνει τη δουλειά στο επάγγελμά μας και στην Οργάνωση. Θα τον θυμάμαι πάντα με τα ωραία του. Πολλά ήθελα να γράψω. Θα τον θυμάμαι πάντοτε.

ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κυψέλης. Τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την σύζυγο και τις δύο κόρες του.

Μάτσιας Μιχαήλ

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος και φίλος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ «έφυγε» από κοντά μας πρόωρα, στις 3 Φλεβάρη 2020. Στη μνήμη του σύντροφοι στους αγώνες από το Ιλιον προσφέρουν στο κόμμα μας το ΚΚΕ 60 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συγγενών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ, ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ, πιστών στον αγώνα και τα ιδανικά του σοσιαλισμού, πολιτικών προσφύγων στη Ρουμανία, επαναπατρισθέντων το 1979, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

Ελευθερία Χουδελούδη, Τριάδα Χουδελούδη, Μόσχος και Τζέτα Χουδελούδη, τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στις 12/1/2020 «έφυγε» η πολυαγαπημένη ΜΑΡΙΑ ΝΑΣΚΑ από κοντά μας. Την Κυριακή 16 Φλεβάρη, στις 9 π.μ. θα τελεσθεί το 40ήμερο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Θεοτόκου στο Χαϊδάρι. Προς τιμήν και εις μνήμη της προσφέρουμε το ποσό των 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Η οικογένειά της

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Φλεβάρη συμπληρώνονται 10 χρόνια χωρίς την αγαπημένη μας αδερφή, φίλη και συντρόφισσα ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα, στα 23 της χρόνια. Με ακλόνητη πίστη πως θα χτίσουμε τον κόσμο «στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων», τιμάμε την αγωνιστική φλόγα της, προσφέροντας στο Κόμμα μας το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Τεχνικών Εταιρειών 2, της ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
Η οικογένεια, οι σύντροφοι και φίλοι σου

***

ΦΩΤΟ

Πέρυσι το Φλεβάρη «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 91 χρόνων, ο σύντροφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, στέλεχος του ΚΚΕ.

Γεννημένος στην Τσαριτσάνη από φτωχούς αγρότες γονείς, βίωσε τις κακουχίες της εποχής. Από μικρό παιδί δούλεψε ως εργάτης. Στην Κατοχή οργανώνεται στον «Θεσσαλικό Ιερό Λόχο» και μετά την ίδρυση της ΕΠΟΝ αναλαμβάνει στελεχική θέση στην Οργάνωση της Τσαριτσάνης. Το Δεκέμβρη του 1943 κατατάσσεται στον εφεδρικό ΕΛΑΣ και τον Αύγουστο του 1944 οργανώνεται στο ΚΚΕ.

Μετά τη Βάρκιζα και τις τρομοκρατικές διώξεις των αγωνιστών κατατάσσεται στο Αρχηγείο Ολύμπου, στην Καρυά Ελασσόνας. Συμμετέχει σε πολλές μάχες ως μαχητής του ΔΣΕ στις κορυφές των Αγράφων. Αιχμαλωτίζεται στις 29 Ιούλη 1947, περνάει στρατοδικείο, μεταφέρεται στις φυλακές Τρικάλων, όπου βασανίζεται. Μεταφέρεται στις φυλακές ανηλίκων της Κηφισιάς και μετά στο κολαστήριο της Γιούρας. Μετά, Τρίκαλα, Κεφαλονιά και Αίγινα, από όπου αποφυλακίζεται στις 22 Ιούλη 1957.

Συνδέεται με την ΕΔΑ και συλλαμβάνεται στις 21 Οκτώβρη 1958, με την κατηγορία ότι ήταν στέλεχος του εκτός νόμου ΚΚΕ. Οδηγείται στον Αη Στράτη, όπου παραμένει τέσσερα χρόνια και αποφυλακίζεται με το κλείσιμο του στρατοπέδου τον Ιούλη του 1962.

Με την κήρυξη της δικτατορίας συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στη Γιούρα. Τάσσεται χωρίς καμία επιφύλαξη υπέρ των αποφάσεων της 12ης Ολομέλειας του 1968 και αποφυλακίζεται στις αρχές του 1971.

Μετά το 1974, πρωτοστατεί στην ανασυγκρότηση των ΚΟ στην επαρχία Ελασσόνας. Εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας και Γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Ελασσόνας.

Την περίοδο των αντεπαναστατικών ανατροπών και της κρίσης στο ΚΚΕ υπερασπίζεται το χαρακτήρα του Κόμματος και με την αταλάντευτη στάση του στις αρχές του μαρξισμού - λενινισμού αντιμετωπίζει τις επιθέσεις του οπορτουνισμού και του ταξικού αντίπαλου.

ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
Συνέδεσε όλη του τη ζωή με το ΚΚΕ και τους αγώνες του λαού, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του η σύζυγός του Δέσποινα, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Τσαριτσάνης, το ποσό των 250 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την απώλεια του πατέρα μου ΔΟΒΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, από τον Γέρμα Καστοριάς, προσφέρω 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ που αγαπούσε.

Δόβας Χρυσόστομος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΗΛΙΑ ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ και μέλους του ΚΚΕ, ο γιος του Στέργιος Σιδόπουλος και οι κόρες του προσφέρουν στο αγαπημένο του ΚΚΕ 60 ευρώ από το υστέρημά τους.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου μου ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ (φωτ.) και των αδερφών μου ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, καπετάνιου λόχου (με το ψευδώνυμο Γέρακας), και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης νομού Κοζάνης.

Γιάννης Παπακώστας, κόρη, γαμπρός και εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑ, από τον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, τα παιδιά του Παναγιώτης και Χρήστος προσφέρουν 40 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγ Αθανασίου Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Δεκέμβρη 2019 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς. Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από τη Νυρεμβέργη προσφέρουν 300 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΚΑΛΟΥ, καλού φίλου, συναγωνιστή και συντρόφου, η Γεωργία και ο Αλέκος Τζατζάνης, ο Τάκης και η Νίκη Παπαδάκη προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των τριών συντρόφων μας ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ και ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ο Γ. Π. προσφέρει 120 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 19/6/2014, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Μακρονησιώτη και μέλους του κόμματός μας του ΚΚΕ, που μέχρι το τέλος της ζωής του πάλευε για τα ιδανικά της εργατικής τάξης και το δίκιο του λαού μας, καθώς και στη μνήμη της μητέρας μου ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, που «έφυγε» στις 17/3/2015, οπαδού του Κόμματος, προσφέρουμε το ποσό των 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λογιστών Αθήνας.

Η κόρη του Χ. Κωνσταντινίδου, ο γαμπρός του Ν. Καλλιγιαννίδης και οι εγγονές του Ελένη και Εύη Καλλιγιαννίδου

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος Θεοφάνης Κάτσιος προσφέρει στη μνήμη του συντρόφου και συμμαθητή του ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, από την Παραμυθιά, το ποσό των 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κατασκευών Ιωαννίνων.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 17 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μου ΜΑΚΡΙΔΟΥ - ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ. Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, το κόμμα που αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα της εργατικής τάξης, μέσω ΚΟΒ Λαχανά - Κριθιάς Λαγκαδά.

Ο γιος της Μακρίδης Νικόλαος - Λάζαρος

ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΑΣ γεννήθηκε το 1945 από φτωχή και πολύτεκνη οικογένεια στη Νεάπολη Λακωνίας. Ναυτεργάτης, από 23 ετών εντάχθηκε στη Νεολαία Λαμπράκη και αμέσως μετά τη χούντα οργανώθηκε στο Κόμμα, στην Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών. Την περίοδο 1987 - 1991 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Περάματος με το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΚΚΕ. Είχε ενεργή συμμετοχή στο γονεϊκό κίνημα ενώ ως συνταξιούχος πια ανέπτυξε δράση μέσα από τις γραμμές της ΠΕΣ/ΝΑΤ.

Σεμνός και ανιδιοτελής, πρόθυμος να σπεύσει όπου οι σύντροφοί του τον χρειάζονταν. Τον τίτλο του μέλους του Κόμματος τον τίμησε με την ενεργή παρουσία και δράση του μέχρι και το θάνατό του. Εμεινε πιστός σε αυτό μέχρι το τέλος της ζωής του. Δεν ταλαντεύτηκε τα δύσκολα χρόνια της διάσπασης και της προσπάθειας διάλυσής του από τον οπορτουνισμό. Πορεύτηκε αταλάντευτα με μόνιμη έγνοια το δυνάμωμα του Κόμματος και την ενίσχυση του κινήματος στο Πέραμα.

Δεν έπαψε ούτε στιγμή να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις όπου και να βρισκόταν, είτε στην Κομματική Οργάνωση Περάματος είτε στους ναυτεργάτες είτε στη γενέτειρά του, στη Λακωνία, όπου ήταν υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μέχρι και τις τελευταίες εκλογές. Γνωστός για τη δράση του, αγαπητός στις γειτονιές του Ικονίου, όπου ακούραστα έμπαινε μπροστάρης στη διεκδίκηση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Αφησε πίσω την συντρόφισσά του στη ζωή και τους αγώνες, Καίτη, και τα δυο αγαπημένα του παιδιά, τον Γιάννη και την Φωτεινή, να τον θυμούνται πάντα - όπως όλοι όσοι τον γνωρίσαμε - χαμογελαστό, αισιόδοξο, μαχητικό και πεισματάρη. Το απέδειξε με τη δύσκολη μάχη που έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας. Στις μάχες του επόμενου διαστήματος θα είναι έντονη η απουσία του. Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς το κενό που αφήνουν αγωνιστές σαν τον Θοδωρή είναι δυσαναπλήρωτο.

Ο σύντροφος Θοδωρής «έφυγε» τόσο νωρίς, μα αφήνει παρακαταθήκη το παράδειγμα της αγωνιστικής διαδρομής του στο δύσκολο αγώνα μας. Στη μνήμη του σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν 650 ευρώ μέσω ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ.


ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΥΓΙΑΖΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΥΓΙΑΖΗ

ΚΑΤΙΝΑ (Αικατερίνη) ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ
ΚΑΤΙΝΑ (Αικατερίνη) ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ

ΔΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΥΒΑΣ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΥΒΑΣ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΠΠΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΠΠΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΑΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΑΣΚΑ
ΜΑΡΙΑ ΝΑΣΚΑ

ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2021-02-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2021-01-27 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2018-01-27 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-05-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2009-01-04 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-04-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ