Σάββατο 29 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 1 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Με τη Γουλβς στους «16» ο Ολυμπιακός

Μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Αρσεναλ στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός καλείται να ταξιδέψει ξανά στην Αγγλία, αφού η κλήρωση για τη φάση των «16» του Europa League τον έφερε αντιμέτωπο με τη Γουλβς, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη φετινή Premier League, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και λίγο καιρό αγωνίζεται σ' αυτήν ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 12 Μάρτη και ο επαναληπτικός στο στάδιο «Μολινό» του Γουλβερχάμπτον μια βδομάδα μετά, στις 19 Μάρτη.

Για να φτάσει να διεκδικεί την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη - πρόκριση επί της Αρσεναλ στο Λονδίνο με 2-1 στην παράταση (Σισέ 53', Ελ Αραμπί 119' - Ομπαμεγιάνγκ 113'), ανατρέποντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της φάσης των «32».

Τα άλλα ζευγάρια των «16»: Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη, Ρέιντζερς - Λεβερκούζεν, Bόλφσμπουργκ - Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ιντερ - Χετάφε, Σεβίλλη - Ρόμα, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ή Ζάλτσμπουργκ - Βασιλεία, ΛΑΣΚ Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ