Πέμπτη 13 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Προελαύνει η Κασσάνδρα

Η Κασσάνδρα και ο Ατρόμητος ήταν οι μεγάλοι νικητές σε ό,τι αφορά την κορυφή του πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Χαλκιδικής, με δύο τέρματα των Μητσάκη (31') και Καρατζιώτη (74'), κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ειδικά σε μία περίοδο όπου οι δεύτεροι χρειάζονται πάση θυσία τους βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθούν από την ουρά της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 των Χανίων και έτσι έφτασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Γκεοργκίεφ (58') και Αραμπατζής (65' πέν.), ενώ για τους Κρητικούς είχε ισοφαρίσει ο Νταγκουνάκης (62').

Στα Τρίκαλα, η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα Κρύας Βρύσης που πανηγύρισαν τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Βιτεβής (20') και ο Καψάλης (34') ισοφάρισε.

Τρία λεπτά ήταν αρκετά για τον Εθνικό προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς από το Μαρκό με 2-1. Το σκορ άνοιξε ο Πέτροβιτς (64'), ο Κομιώτης (67') έκανε το 2-0 και ο Παναγόπουλος (87') διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο Λεωνίδιο, η Λάρισα πέτυχε μεγάλης σημασίας νίκη καθώς επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Κοντοδήμος στο 23'.

Τέλος, όπως ήταν ήδη γνωστό, ο αγώνας μεταξύ του Πανελευσινιακού και της Καβάλας αναβλήθηκε. Τώρα, αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία, για τη διεξαγωγή του.

Η βαθμολογία έχει ως εξής: Κασσάνδρα 23, Ατρόμητος 21, Κέρκυρα 20, Καβάλα, Κιλκισιακός, Λάρισα 17, Φωστήρας 15, Μαρκό 13, Εθνικός 12, Χανιά, Τρίκαλα 11, Ναυπακτιακός, Λεωνίδιο 8, Παναιτωλικός 7, Πανελευσινιακός 6 και Απόλλων Κ. Β. 3

Ελευσίνα και Φωστήρας έχουν από ένα μηδενισμό και μείον τρεις βαθμούς, ενώ: Ελευσίνα και Καβάλα έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ