Τρίτη 17 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Νέα ιστοσελίδα της ΚΝΕ

Το νέο, ανανεωμένο, ολοκαίνουριο site της ΚΝΕ είναι γεγονός! Για να μπορεί κάθε νέος και νέα να μαθαίνει τι λέει η ΚΝΕ από την ίδια την ΚΝΕ, ανά πάσα στιγμή! Η Ιστορία, οι θέσεις, οι δράσεις, οι εκδόσεις, οι ανακοινώσεις, τα βίντεο της ΚΝΕ με ένα κλικ πλέον στην οθόνη μας, στο kne.gr!

Ξεχωριστή θέση στο νέο site της ΚΝΕ έχει η θεματική ενότητα για τον κορονοϊό, την οποία η ΚΝΕ θα ανανεώνει καθημερινά με οπτικοακουστικά υλικά, επιδιώκοντας να συμβάλει στην πραγματική ενημέρωση της νεολαίας, στην ανάδειξη των διεκδικήσεων για τη διαφύλαξη της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού και της νεολαίας, γιατί, όπως λέει και το σύνθημα της καμπάνιας της ΚΝΕ: «Και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή... Τη δυναμώνουμε!».

Ο επισκέπτης μπορεί να βρει στην ιστοσελίδα της ΚΝΕ το Καταστατικό της Οργάνωσης, την Απόφαση του 12ου Συνεδρίου της και τη «Διακήρυξη του ΚΣ για την πορεία προς τα 50 χρόνια ζωής και δράσης της ΚΝΕ».

Ακόμα, υπάρχουν όλες οι ανακοινώσεις της Οργάνωσης, κατανεμημένες είτε κατά ημερομηνία έκδοσης, είτε κατά ενότητα αναφοράς: Μαθητές, Φοιτητές, Σπουδαστές επαγγελματικής εκπαίδευσης, Νέοι εργαζόμενοι, Νέοι μετανάστες - πρόσφυγες, Νέες γυναίκες - Νέα ζευγάρια, Νέοι στρατευμένοι, Αθλητισμός, Πολιτισμός, Κατά των ναρκωτικών, Διεθνής Δράση. Υπάρχει ξεχωριστός χώρος όπου αναρτώνται οι δράσεις της Οργάνωσης, εκδηλώσεις κ.λπ., που βέβαια τώρα έχουν ανασταλεί μέχρι το Πάσχα, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό, καθώς και ειδικός χώρος όπου παρουσιάζονται οι εκδόσεις της Οργάνωσης, κάποιες από τις οποίες διατίθενται ολόκληρες ηλεκτρονικά.

Στις θεματικές ενότητες, πέρα από την άκρως επίκαιρη που αφορά τον κορονοϊό και τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας της υγείας και των εργαζομένων, υπάρχουν ακόμα θεματικές ενότητες για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες, ενότητα για την Κοινωνική Ασφάλιση, καθώς και τα υλικά της καμπάνιας για την ακύρωση της Συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις βάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ