Παρασκευή 24 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ»
Επιβεβαιώνεται το μαζικό ξεσπίτωμα πυροσβεστών

Η επαλήθευση των προειδοποιήσεων που διατύπωσε η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών» για το μαζικό και διαρκές ξεσπίτωμα πυροσβεστών προκύπτει από την πρώτη εφαρμογή του νέου κανονισμού μεταθέσεων.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της: «Η ΕΑΚΠ όλο το προηγούμενο διάστημα σήκωσε μόνη της τη σημαία του αγώνα και της αντίστασης απέναντι σε έναν νόμο που ανατρέπει δραματικά όλο το εργασιακό περιβάλλον στον χώρο μας και κατ' επέκταση τη ζωή μας, παλεύοντας μόνη της με ενημερωτικές συσκέψεις, ψηφίσματα, ανακοινώσεις, διοργανώνοντας ένστολες παραστάσεις διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο». Απαιτεί:

Να εξεταστούν με πλήρη αντικειμενικότητα από τα Συμβούλια Μεταθέσεων οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί από τους πυροσβέστες και ο υπολογισμός των μορίων να γίνει με ενιαία αντιμετώπιση και σύμφωνα με τα νόμιμα κριτήρια. Να μην εφαρμοστούν τα μέτρα του νόμου της ψευτοαναδιοργάνωσης που καταργούν τα δικαιώματα των πυροσβεστών. Αναβάθμιση της υπηρεσίας και κατοχύρωση των δικαιωμάτων των πυροσβεστών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ