Τρίτη 5 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δύο νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών

Δύο νεκροί και ένας ελαφρά τραυματίας είναι το τραγικό αποτέλεσμα έντονης λογομαχίας στα Ανώγεια Ρεθύμνου. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, δύο άνδρες στο Περαχώρι Ανωγείων όπου έμεναν, είχαν έντονη λογομαχία, η οποία κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 30χρονου, πατέρα δύο παιδιών, και ενός 63χρονου, πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος εδώ και δεκαετίες ασχολιόταν με τη χοροδιδασκαλία και τη συγγραφή βιβλίων με μαντινάδες. Στην προσπάθειά του να χωρίσει τους εμπλεκόμενους, ένας ακόμα 30χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Ολοι τους μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, όπου άμεσα έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου του 30χρονου και στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου του 63χρονου, όπου αναμενόταν να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Την Κυριακή ο δράστης που σκότωσε τον 30χρονο στην αιματηρή συμπλοκή, παραδόθηκε στις αρχές. Πρόκειται για 29χρονο, γιο του 63χρονου θύματος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παρουσιάστηκε νωρίς το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ