Τετάρτη 6 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ξεκίνησαν οι απολογίες για την άγρια δολοφονία

Ξεκίνησαν χτες οι απολογίες των κατηγορουμένων στη δίκη για το βιασμό, βασανισμό και δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο το Νοέμβρη του 2018. Οι Εμμανουήλ Κούκουρας και Αλέξανδρος Λούτσης, σύμφωνα και με όσα αναδείχθηκαν στη διαδικασία, εκτός των άλλων πέταξαν στη θάλασσα την κοπέλα ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της, μαζί με διάφορα στοιχεία που προσπάθησαν να εξαφανίσουν.

Να σημειωθεί ότι η δίκη είχε διακοπεί λόγω κορονοϊού και ξανάρχισε προχτές, διότι λήγει το 18μηνο για τον ένα κατηγορούμενο στις 4 Ιούνη, οπότε και θα αφεθεί ελεύθερος. Στην αίθουσα από χτες μπαίνει τελικά ένας δημοσιογράφος, αλλά εκ περιτροπής.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι από την αρχή οι δύο κατηγορούμενοι επιρρίπτουν τις ευθύνες για το άγριο έγκλημα ο ένας στον άλλο, ακόμα και για το ποιος πέταξε ζωντανή την κοπέλα στη θάλασσα. Και χτες στην απολογία του ο Εμμανουήλ Κούκουρας, που ξεκίνησε πρώτος, κράτησε την ίδια θέση και στάση και έριξε τα πάντα στον συγκατηγορούμενό του, λέγοντας ότι όλα τα έκανε μόνος του, ενώ ο ίδιος το μόνο που έκανε ήταν να καθαρίσει το σπίτι με χλωρίνη. Απαντώντας μάλιστα σε σχετική ερώτηση της εισαγγελέα, ανέφερε: «Δεν νιώθω τύψεις, δεν έκανα τίποτα»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ