Σάββατο 16 Μάη 2020 - Κυριακή 17 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη μνήμη της συντρόφισσας Καίτης Φειδάκη

Στις 15 Μάη 2019 «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα Καίτη Φειδάκη, ακούραστη αγωνίστρια μέσα από τις γραμμές του Κόμματος από όποιο μετερίζι κι αν το υπηρέτησε. Εχοντας περάσει από διάφορες και υπεύθυνες χρεώσεις, η συντρόφισσα Καίτη ήταν από το 1988 χρεωμένη στον «Ριζοσπάστη» και στο εκδοτικό του Κόμματος, τη «Σύγχρονη Εποχή».

Υπήρξε επίσης μέλος του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών, της διεύθυνσης του «Ριζοσπάστη» και υπεύθυνη της «Σύγχρονης Εποχής», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη των εκδόσεων, του πολιτικού βιβλίου, στο ανέβασμα της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη» και της ΚΟΜΕΠ. Στα Συνέδρια 19ο και 20ό εξελέγη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τιμώντας τη μνήμη και το παράδειγμά της, η «Σύγχρονη Εποχή» οργανώνει εκδήλωση στις 3 Ιούνη, στις 6.30 μ.μ., στο χώρο του βιβλιοπωλείου της στην Αθήνα (Μαυροκορδάτου 3).

Επίσης, όσοι την γνωρίσαμε από τη χρέωσή της στον «Ριζοσπάστη» και στη «Σύγχρονη Εποχή», οι εργαζόμενοι στο εκδοτικό και την εφημερίδα του Κόμματος, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 925 ευρώ στη μνήμη της.

Προσφορές στη μνήμη της

Στις 15 Μαΐου έκλεισε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» η ακλόνητη μαχήτρια, σεμνή κομμουνίστρια, λατρευτή μας μάνα και συντρόφισσα στη ζωή και τον αγώνα, ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ. Στη μνήμη της προσφέρουμε 800 ευρώ στο Κόμμα μας, που υπηρέτησε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μαρία, Χριστίνα, Αποστόλης

***

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, ανιδιοτελούς και ακούραστης έως το τέλος κομμουνίστριας, στον ένα χρόνο από το «φευγιό» της, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ. Αγαπημένη μας Καίτη, σε θυμόμαστε πάντα για όλα όσα υπηρέτησες στο Κόμμα με αισιοδοξία, μαχητικότητα, αυταπάρνηση και με απέραντη συντροφικότητα.

Μαρία - Στέφανος

***

Ενα χρόνο χωρίς την αγαπημένη μου συντρόφισσα και φίλη, την ΚΑΙΤΟΥΛΑ, με ζωντανή τη θύμηση στην καθημερινότητα της κομματικής μας ζωής, προσφορά στο Κόμμα μας 50 ευρώ, για την ενίσχυσή του από τις έκτακτες συνέπειες της πανδημίας.

Λένα

***

ΚΑΙΤΗ, πέρασε ένας χρόνος αφότου «έφυγες» από κοντά μας. Στη μνήμη σου προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

Κώστας Χριστόπουλος, Ελευθερία Κοτσαύτη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ