Παρασκευή 22 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρεμβάσεις φοιτητικών συλλόγων

Με παραστάσεις διαμαρτυρίας σε κοσμήτορες και προέδρους τμημάτων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ολοκληρώθηκε το διήμερο δράσης των φοιτητικών συλλόγων για τη διασφάλιση της εξεταστικής και του εξαμήνου. Σύμφωνα με τους φοιτητές, η κοσμητεία και οι πρόεδροι των τμημάτων ευθυγραμμίζονται με την Πρυτανεία και οδεύουν για ηλεκτρονική εξεταστική, λένε ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα για να εξασφαλιστεί η πρόσβαση όλων των φοιτητών στην εξέταση. Δεν ανακοινώνεται όμως κανένα συγκεκριμένο μέτρο, η εξεταστική πλησιάζει, δεν έχει καν ανακοινωθεί ο τρόπος διεξαγωγής της. Οι φοιτητές απαιτούν άμεσα απαντήσεις για κάθε ζήτημα και να πάρουν θέση η κοσμητεία και τα τμήματα για διά ζώσης εξεταστική όπως γίνεται και στο ΕΚΠΑ.

Στο μεταξύ, με καθαριότητα στους χώρους του πανεπιστημίου και με αιμοδοσία, ξεκίνησε χτες η καμπάνια των φοιτητικών συλλόγων Βιολογικού, Γεωλογικού, Κτηνιατρικής, Πολιτικών Επιστημών, ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας, Ψυχολογικού, ΠΤΔΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών και ΣΟΦΕΘ με τίτλο «Ζωντανεύουμε το ΑΠΘ».

Η αιμοδοσία γίνεται στο περίπτερο 11 της ΔΕΘ, σε συνεργασία με το ΑΧΕΠΑ και θα συνεχιστεί και σήμερα από τις 8.30 μέχρι τις 20.00.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι με αυτή την πρωτοβουλία μετατρέπουν τους χώρους του πανεπιστημίου σε κυψέλη δημιουργίας με πρωτοβουλίες που θα φέρουν τους φοιτητές σε επαφή με τον σύλλογό τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ