Τετάρτη 27 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προσφορές στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

ΒΑΣΟΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΟΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Η Ηλιοπούλου Τασία προσφέρει 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» στη μνήμη των ΝΙΚΟΥ (φωτ.) και ΣΤΑΘΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.

***

Η Στ. Ζ. Ε. προσφέρει 30 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» στη μνήμη του πατέρα της.

***

ΦΩΤΟ

Η Παπαδοπούλου Ελένη προσφέρει 40 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» στη μνήμη του ΒΑΣΟΥ ΣΑΟΥΛΙΔΗ.

***

Η Πανταζή Τζένη προσφέρει 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Ευχαριστώ με πολύ σεβασμό τον αγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, οικογενειακό φίλο και δάσκαλο στη ζωή, για όσα μου έδωσε 45 και πάνω χρόνια. Πέρα από την ιδεολογική ταύτιση με τις ιδέες του, εκείνο που πάντα μετρούσε ήταν η διάθεσή του να μιλήσει για όλα, τα «εύκολα» και τα «δύσκολα» της ζωής, με ένα ζεστό χαμόγελο που σε κέρδιζε.

Προσφέρω στη μνήμη του 150 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», κάτι που θα το ήθελε πιστεύω κι ο ίδιος γνωρίζοντας ότι επιτελεί τεράστιο έργο.

Ζαμπάτης Χαράλαμπος, Ζάκυνθος

  • Στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ - πατέρα, παππού και κυρίως ΑΝΘΡΩΠΟ δικό μας, της διπλανής πόρτας, ακόμη και των κατά Καβάφη «ψευδόμενων»... - που θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Ο δικός μας «μπαρμπα - Μήτσος» κοιμήθηκε. Με ένα μεγάλο κόκκινο πουλί μες στ' όνειρό του με το τίμιο ξύλο του αγώνα ραμμένο στη φόδρα της καρδιάς του.

Προσφέρουμε στη μνήμη του 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», όπως ο ίδιος θα επιθυμούσε, ξέροντας ότι από «πάντα» είναι εγκαταλειμμένο από το επίσημο (αστικό) κράτος αντιμετωπίζοντας σήμερα πρόβλημα επιβίωσης.

Είσαι πια, Παναγιώτη, «ίσα αντίκρα, στο βασίλειο της λευτεριάς, της ειρήνης και της ομορφιάς». Δεν ξέρω αν εμείς θα «προκάνουμε να δούμε τον κόσμο ανάποδα», πάντως αν ναι θα θυμόμαστε πως έβαλες και εσύ - σεμνά και αθόρυβα - κάτι παραπάνω από λιθαράκι.

ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Αΐντα Παλημέρη & Αλεξάνδρα, Ιουλία Παπαγιάννη

Χολαργός

  • «Εφυγε» για το χωρίς επιστροφή ταξίδι ένας πολύ δικός μου ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και ΦΙΛΟΣ, συμπαραστάτης και πολύτιμος σύμβουλος στα δύσκολα και στα καθημερινά - από τα μαθητικά (με τη Νίκη) ακόμη χρόνια μας - ονειροπόλος και αιθεροβάμων μέχρι τα τελευταία του. Φτωχά τα λόγια, δεν μπορούν να αποδώσουν την αξία ενός τέτοιου ανθρώπου. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞIΔΙ. Προσφέρω στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ 60 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Σταυρούλα Ζερβέα (Χολαργός / Ξωχώρι Μάνης)


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ