Τρίτη 2 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Χωρίς θεατές η πρεμιέρα των πλέι οφ

Eurokinissi Sports

Χωρίς θεατές, όπως άλλωστε αναμενόταν, θα διεξαχθεί η πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League 1 το προσεχές διήμερο, 6 και 7 Ιούνη. Αυτό επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τα μέτρα που θα ισχύσουν στην αθλητική δραστηριότητα για το διάστημα 1 - 7 Ιούνη. Θυμίζουμε ότι από πλευράς Λίγκας είχε γίνει πρόταση προς τις αρμόδιες αρχές να διεξαχθούν οι αγώνες με την παρουσία λιγοστού αριθμού θεατών (μέχρι 300 άτομα).

Οπως αποφασίστηκε, το Σάββατο 6 Ιούνη θα επιτραπεί σε όλα τα αθλήματα, ατομικά και ομαδικά, η διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, χωρίς την παρουσία θεατών και με τους όρους που αναφέρονται στο αγωνιστικό πρωτόκολλο της αντίστοιχης Ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής και οι οποίοι έχουν εγκριθεί από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Επίσης ορίστηκαν ως ανώτατος αριθμός ατόμων στον ίδιο χώρο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τα 80 άτομα.

ΠΑΟ: Ντόμινο εξελίξεων

Θέμα τεχνικής ηγεσίας προέκυψε στον Παναθηναϊκό λίγες μέρες πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1, όπου η ομάδα θα δώσει τη μάχη των πλέι οφ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με επιστολή προς τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, στα τέλη της περασμένης βδομάδας, του γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους μετά τη λήξη της σεζόν. Ακολούθησε έντονη φημολογία ότι το «διαζύγιο» θα ερχόταν άμεσα, ίσως και πριν από την έναρξη των πλέι οφ, με δεδομένη τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του μεγαλομετόχου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κατάσταση.

Τελικά όμως, μετά από μια σειρά επαφών που είχαν άνθρωποι της ΠΑΕ με τον Γ. Δώνη από το βράδυ της Κυριακής με στόχο την εκτόνωση της κατάστασης, πείστηκε ο 50χρονος τεχνικός να παραμείνει στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού και να τον καθοδηγήσει στα πλέι οφ.

ΠΑΟΚ: Μεταγραφικά σενάρια

Συνεχίζονται τα ρουμανικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον 21χρονο αμυντικό Αντρέι Κίντρις, χωρίς πάντως αυτό να επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ