Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - ΠΑΟΚ 0-3
Ανετη επικράτηση

Το... μισό εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, καθώς επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο της Νεάπολης επί της Χαλκηδόνας.

Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι προσπαθώντας να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα κάνει τον επαναληπτικό της Τούμπας τυπική διαδικασία. Από την άλλη, οι Πειραιώτες φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους περισσότερο το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπου και κάνουν μια πολύ καλή πορεία. Ετσι, στο 18΄, με τη βοήθεια του παίκτη της Χαλκηδόνας Σαμλίδη, οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ενα δεκάλεπτο αργότερα, ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του καθώς ο Φρούσος έπιασε την κεφαλιά που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά στην επαναφορά ο παίκτης του «Δικεφάλου» έκανε το 0-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην καλύτερη φάση της επανάληψης, ο Κωνσταντινίδης, στο 69΄, από κοντά δε δυσκολεύτηκε με πλασέ να στείλει την μπάλα για τρίτη και... τελευταία φορά στα δίχτυα του Θέμελη.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Θέμελης, Κορακάκης, Κριαράς, Σαμλίδης, Πυρένης (60΄ Καραπίτσος), Ρουτζιέρης, Κατεμής, Δημαδάμας, Κόφφας (71΄ Βορριάς), Ζαχαρόπουλος, Αφεντουλίδης (46΄ Κατσαρός).

ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Κωνσταντινίδης (70΄ Οκκάς), Καφφές (85΄ Καραδήμος), Αμπονσά, Κατσαμπής, Κουλακιώτης, Ουντέζε, Ζαβαντίας, Γεωργιάδης (75΄ Νάστος), Λουτσιάνο, Φρούσος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ