Σάββατο 20 Ιούνη 2020 - Κυριακή 21 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Με δικό τους φροντισμένο πρόγραμμα και χώρο οι μικροί φίλοι της ΚΝΕ

Οι μικροί φίλοι της ΚΝΕ θα συμμετάσχουν στο Διήμερο με το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Με συντροφιά «το κόκκινο Αερόστατο», κάνουν ήδη τα σχέδιά τους για την κεφάτη κατασκήνωση, για να βρεθούν ξανά με τους φίλους τους, να χαρούν το καλοκαίρι μετά από αρκετές μέρες στο σπίτι, να εξερευνήσουν μία ακόμη περιοχή της χώρας μας και να φωνάξουν μαζί με την ΚΝΕ πως θέλουν έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια και δυστυχία!

Η κατασκήνωση και το πρόγραμμα έχουν σχεδιαστεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με κριτήριο την ασφάλεια και υγιεινή των παιδιών. Στον χώρο θα υπάρχουν ιατρείο και ομάδα γιατρών για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, με γνώση και εξειδίκευση σε μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης κορονοϊού. Οι ομαδάρχες των παιδιών θα ακολουθούν συγκεκριμένο και αυστηρό πρωτόκολλο για τη λειτουργία της παιδικής κατασκήνωσης, την τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής κ.τ.λ.

Τα παιδιά θα κοιμούνται με τις προβλεπόμενες αποστάσεις σε μεγάλες σκηνές εκστρατείας, που θα αερίζονται τακτικά και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στον χώρο της κατασκήνωσης θα υπάρχουν επαρκείς, ξεχωριστές βρύσες, τουαλέτες και ντουζιέρες μόνο για τα παιδιά, ενώ στη λειτουργία της παιδικής κατασκήνωσης θα συμβάλει ομάδα επιστασίας με σκοπό τον σχολαστικό και τακτικό καθαρισμό όλων των χώρων, επιφανειών, αντικειμένων κ.τ.λ. Επίσης δεν θα υπάρχει τραπεζαρία και τα γεύματα που παρέχονται δωρεάν στην παιδική κατασκήνωση θα είναι σε κλειστές ατομικές συσκευασίες.

Για λόγους ασφαλείας επίσης, δεν θα υπάρχουν άλλες μετακινήσεις με πούλμαν πέρα από την άφιξη στον χώρο της κατασκήνωσης και την επιστροφή στις πόλεις τους. Συνίσταται η χρήση μάσκας. Κατά τη διάρκεια του διημέρου μένουμε αποκλειστικά μέσα στον χώρο της κατασκήνωσης.

Με κέφι για παιχνίδι, μπάνιο, πολλή μουσική, αλλά και γνώση, οι μικροί φίλοι της ΚΝΕ για άλλη μια φορά θα αφήσουν το στίγμα τους και θα απολαύσουν το 29ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ