Τετάρτη 24 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις και δραστηριότητες με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών

Από παλιότερες δράσεις της ΚΝΕ στο Σύνταγμα για την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών
Από παλιότερες δράσεις της ΚΝΕ στο Σύνταγμα για την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών
Πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων προγραμματίζουν τις επόμενες μέρες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ με αφορμή την 26η Ιούνη, Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών. Στην Αθήνα, η ΚΝΕ έχει ανακοινώσει κεντρική παρέμβαση στο Σύνταγμα στις 26 Ιούνη, από τις 18.30 έως τις 21.00.

Παράλληλα, οργανώνονται και άλλες δράσεις κι εκδηλώσεις:

Από τη Σπουδάζουσα Αθήνας

Η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ οργανώνει τριήμερη πολύμορφη δραστηριότητα με σύνθημα «Λέμε ναι στη ζωή, όχι στα ναρκωτικά!», στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Και τις τρεις μέρες θα πραγματοποιηθεί τουρνουά basket 3on3 στα γηπεδάκια της Πανεπιστημιούπολης και της Πολυτεχνειούπολης με σύνθημα «Καρφώνουμε ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

Επίσης:

-- Σήμερα, Τετάρτη, γίνονται, στις 19.30, επίδειξη πολεμικών τεχνών και σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας.

-- Αύριο, Πέμπτη, αγώνας δρόμου, στις 19.30, με σύνθημα «Για να νικήσει η ζωή»! (δηλώσεις συμμετοχής: trexoume.kne@gmail.com, 6987.326.325).

-- Την Παρασκευή 26 Ιούνη, στις 20.30, συζήτηση στο spot της ΚΝΕ στην Πανεπιστημιούπολη (πλησίον πύλης Ούλοφ Πάλμε), με ομιλητή τον Κυριάκο Ιωαννίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Η ΠΟ Σπουδάζουσας και η ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνουν διήμερο δραστηριοτήτων στο Αγαλμα Καραμανλή, στη Νέα Παραλία, μετά τις 7 μ.μ.

Μετά την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων, την Παρασκευή 26 Ιούνη, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Καπιταλισμός σημαίνει δεν μπορώ να αναπνεύσω... Ψάξε την πραγματική ουσία! ΠΕΣ ΟΧΙ σε ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!», με την Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ.

Συγκεκριμένα οι δραστηριότητες:

  • Αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, με σύνθημα «Κλότσα την μπάλα και όχι τη ζωή σου! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά!». Δηλώσεις συμμετοχής στο 6978.419.042.
  • Την Παρασκευή 26 Ιούνη:

-- Εκθεση με τίτλο: «Τίποτα πιο ωραίο, τίποτα πιο αληθινό από τη ζωή δεν είναι!».

-- Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, με σύνθημα «Κλότσα την μπάλα και όχι τη ζωή σου! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά!».

-- Τουρνουά σκακιού με τίτλο «Παίξε στρατηγικά. Μην παίζεις τη ζωή σου! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά!». Δηλώσεις συμμετοχής στο 6970.187.103.

--Τουρνουά πινγκ πονγκ. Δηλώσεις συμμετοχής στο 6970.187.103.

Αλλες εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 26 Ιούνη, η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ και το ΤΣ Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση, στην πλατεία Λαμπρούλη (Φρούριο), στις 20.30, με ομιλητές τους: Παναγιώτη Κατηφέ, υπεύθυνο του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών, και Λήδα Μαλάμη, μέλος του Τμήματος. Νωρίτερα στον ίδιο χώρο διοργανώνεται τουρνουά μπάσκετ.

Την Παρασκευή 26 Ιούνη, η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ στην Πάτρα, στις 20.30, στο θεατράκι της Μαρίνας, παρουσιάζει θεατρική παράσταση με βάση το έργο του Ντάριο Φο «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιο γλυκιά».

Το Σάββατο 27 Ιούνη, η ΤΟ Μεταφορών Αττικής του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση, στο Κερατσίνι, στις 19.00, στην πλατεία Πόντου, με ομιλητή τον Παναγιώτη Κατηφέ.

Το Σάββατο 27 Ιούνη, η Τομεακή Οργάνωση Σάμου της ΚΝΕ οργανώνει αγώνα δρόμου, στο Βαθύ (πλατεία Πυθαγόρα), στις 19.00, με σύνθημα «Πες ναι στη ζωή, όχι σε όλα τα ναρκωτικά». (δηλώσεις συμμετοχής στο 6977.175.256).

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιούνη, η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ οργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 με σύνθημα: «Ψάξε την πραγματική ουσία. Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά», στα γηπεδάκια της Δυτικής Παραλίας (δηλώσεις συμμετοχής στο 6984.465.122).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ