Σάββατο 27 Ιούνη 2020 - Κυριακή 28 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των ΚΟ του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αττική

Το Σάββατο 27 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ελληνικό (πλατεία Σουρμένων), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Κόσμο (πλατεία Μπλόκου Δουργουτίου), θα μιλήσει ο Κώστας Ρήγας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στους Αμπελόκηπους (πλατεία Αγ. Δημητρίου), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αρτέμιδα (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, πρώην Καπελάκη), θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στον Κολωνό, στην Ακαδημία Πλάτωνος, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό, με ομιλητή τον Γιάννη Μερεντίτη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Βώκου στον Πειραιά (πρώην Γιαπιτζάκη - αφετηρία λεωφορείου 915), θα μιλήσει η Ειρήνη - Σοφία Χολή, μέλος του ΤΓ Πειραιά.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Αίγινα (παλιά προβλήτα), θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κοτέας, μέλος του ΤΓ Πειραιά.

Την Κυριακή 28 Ιούνη

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Πειραιά (πλατεία Πηγάδας), θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Β΄ Πειραιά.

-- Στις 8 μ.μ., στη Νέα Μάκρη (παραλία), θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Ιλίσια (πλατεία Αγίου Γερασίμου), θα μιλήσει η Μαρία Γεωργίου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα (γραφεία ΚΟ, λεωφ. Ειρήνης 73), σε σύσκεψη με εργαζόμενους στο Εμπόριο θα μιλήσει ο Νίκος Τζώρτζης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 29 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε συγκέντρωση στον Αγιο Δημήτριο (πλατεία Αλέκου Παναγούλη, στάση μετρό «Αγ. Δημήτριος»), με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Ζωή Περιστερίου («Ταβέρνα του Θωμά», Χαλκοκονδύλη 39), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πετρούπολη (πλατεία Αγίας Τριάδας), θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Δαφνής, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί στην Καλλιθέα το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών (Ευαγγελιστρίας 5) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Υμηττό (προαύλιο δημαρχείου), θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 8 π.μ., ο Χάρης Βουρδουμπάς, μέλος του Τμήματος της ΚΕ για τους ΕΒΕ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαχαναγορά Ρέντη.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Καματερό (πλατεία Δημοκρατίας), θα μιλήσει η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Μενίδι (καφενείο «Θόδωρος», έναντι πλατείας Αγίας Τριάδας), θα μιλήσει ο Νίκος Μπουκουβάλας, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον (πλατεία Δημοτικών Ιατρείων Αγίου Νικολάου), θα μιλήσει ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Βύρωνα (καφενείο «Αγραφιώτη», Κρυστάλλη 72), θα μιλήσει ο Λευτέρης Λεμπέσης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Αγίους Αναργύρους (πλατεία Κοκκινόπουλου), θα μιλήσει ο Γιώργος Τσιακίλος, μέλος του ΤΓ Δυτικών Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Κορυδαλλό (πλατεία Κανάρια), θα μιλήσει ο Παύλος Σιόντορος, μέλος του ΤΓ Πειραιά.

Την Τρίτη 30 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον (πλατεία Δημαρχείου), θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα (πλατεία Παστέρ, πάνω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο), θα μιλήσει ο Βασίλης Βατίστας, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος.

Στη Βόρεια Ελλάδα

Την Τρίτη 30 Ιούνη, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος. Την ίδια μέρα ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, στις 8 π.μ. θα μιλήσει σε εργαζόμενους στο ορυχείο «Νότιο Πεδίο». Στις 12 μ., θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο «Μποδοσάκειο», όπου θα συναντηθεί με τον διοικητή, Σταύρο Παπασωτηρίου, με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων, ενώ θα μιλήσει και στους εργαζόμενους. Στις 6 μ.μ. θα συναντήσει τον δήμαρχο Εορδαίας, Π. Πλακεντά, στο δημαρχείο.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 27 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ. σε σύσκεψη για την Υγεία στην πλατεία της Ελάτειας, θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Δεσφίνα Φωκίδας (πλατεία), θα μιλήσει ο Γιώργος Παναγής, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη με θέμα την Υγεία και τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων στο ξενοδοχείο «Βιολέτα», θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 28 Ιούνη, στις 11 π.μ., στη Βιάννο (οροπέδιο Παράσυρτα), σε εκδήλωση για τη Μάχη της Μαγερεύτρας, θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του Κόμματος.

Την Τρίτη 30 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στην παραλία της Ιτέας (αίθριος χώρος «Σκάκι»), θα μιλήσει ο Στάθης Λεοντίου, μέλος της ΤΕ Φωκίδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ