Σάββατο 4 Ιούλη 2020 - Κυριακή 5 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΙΜΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ
ΤΙΜΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ
ΦΩΤΟ 5

Προσφέρω 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, στη μνήμη: Του παππού μου, ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΛΟΔΙΚΗ, παπά και δασκάλου, που γι' αυτόν η Ελλη Αλεξίου έγραψε: «Δεν είναι τυχαίο ότι πολλών δασκάλων τα παιδιά έγιναν κομμουνιστές». Του πατέρα μου, ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΛΟΔΙΚΗ, καθηγητή φιλόλογου, παιδοψυχολόγου και συγγραφέα, αντάρτη και πολιτικού πρόσφυγα για περισσότερα από 30 χρόνια και συνιδρυτή των Ελληνικών Σχολείων για τα προσφυγόπουλα στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες. Του θείου μου ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΟΔΙΚΗ, γραμματέα της ΚΟΑ και ηρωικής μορφής του κομμουνιστικού κινήματος, που άγρια δολοφονήθηκε από τους ταγματασφαλίτες στη Λάρισα, μόλις στα 39 του χρόνια. Του συντρόφου μου, ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ, δικηγόρου και υπερασπιστή πολλών διωκόμενων κομμουνιστών στα δικαστήρια και στα στρατοδικεία, αγωνιστή της δημοκρατίας, που δολοφονήθηκε το 1967, στα 39 του χρόνια, ενός από τα πρώτα θύματα της απριλιανής δικτατορίας. Της ηρωίδας μάνας μου, ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΧΑΛΙΚΙΑ, που υπέστη στωικά διωγμούς και κατατρεγμούς ως παράπλευρη απώλεια. Και όλων όσοι αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για το δίκιο και το σοσιαλισμό.

Ασπα Μανδηλαρά

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 11 Μάη 2020, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, 100 ευρώ.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΔΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΔΙΚΗΣ
Ηλίας Σιδηρόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ «έφυγε» από τη ζωή στα 53 του χρόνια, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού. Τα τελευταία του λόγια στη γυναίκα και τα παιδιά του ήταν: «Πάντα δίπλα στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που αγωνίζεται και λέει την αλήθεια στο λαό».

Με τη συμπλήρωση 34 χρόνων από το θάνατό του ο γιος του Σπύρος Στίγκας προσφέρει στη μνήμη του 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πετραλώνων.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 4 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη συντρόφισσα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ, μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της. Γεννημένη το 1928 στο χωριό Μούζντροβο (Περιβόλι) Φθιώτιδας από οικογένεια αγωνιστών, πήρε μέρος στον αγώνα κατά των Γερμανών, εντάχθηκε στις γραμμές της ΕΠΟΝ και μετά στον ΔΣΕ, πέρασε από τη Σχολή Αξιωματικών και πολέμησε στην πρώτη γραμμή σε πολλές μάχες, σε μια από τις οποίες τραυματίστηκε.

Μετά την πτώση του Γράμμου διέφυγε στην Αλβανία μαζί με τους μαχητές του ΔΣΕ και από κει στην Τασκένδη, όπου εγκαταστάθηκε και παντρεύτηκε τον Σωτήρη Παπαγγελή, πολιτικό επίτροπο και δάσκαλο. Το 1963 μετακινήθηκε στη Βουλγαρία και το 1982 επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα, παραμένοντας μέχρι το τέλος της ζωής της πιστή στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Στη μνήμη της οι σύντροφοί της προσφέρουν 250 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών της ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου, της οποίας ήταν μέλος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, οπαδού του Κόμματος, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 4 μήνες, προσφέρω στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, για την ενίσχυση των αγώνων του, 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών της ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου.

Ελισάβετ Παπαγγελή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΜΠΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΜΠΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ του Χρήστου γεννήθηκε το 1924 στον Πειραιά σε οικογένεια Ποντίων προσφύγων και μεγάλωσε στο Χασάνι. Συμμετείχε στα Δεκεμβριανά και εξορίστηκε ως στρατευμένος σε Γιούρα και Μακρονήσι. Μέλος του Κόμματος από τη δεκαετία του '80 μέχρι το τέλος της ζωής του, στις 20 Ιούνη 2009.

Στη μνήμη του η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, προσφέρουν 200 ευρώ μέσω της ΚΟ Ελληνικού.

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 24 Ιούνη έκλεισαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος φίλος και σύντροφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη της αγαπημένης μας αδελφής και εξαδέλφης ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΟΡΡΕ και του άντρα της ΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, που πρόωρα και σχεδόν μαζί «έφυγαν» από τη ζωή, όλοι τους πιστοί στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, προσφέρουμε για ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσόν των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

Βαγγέλης Κορρές, Ελένη Αλιμπέρτη

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Ιούνη συμπληρώθηκε ένας μήνας από τον αδόκητο θάνατο του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥΡΝΑΡΑ, από την Κτημένη Καρδίτσας. Ηταν αγρότης, γεννήθηκε το 1959 και από τα νεανικά του χρόνια έγινε μέλος του ΚΚΕ και πάλευε όλη του τη ζωή για την υλοποίηση των στόχων και των ιδανικών του Κόμματος. Για μια σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία, όπου δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη του ο σύντροφος Βασίλης Γκελπενής, από το Περιβόλι (Δερελί) Δομοκού, προσφέρει στην ΚΟ Δομοκού του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος πατέρας, παππούς και σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ. Πιστός στην ιδεολογία και στις αξίες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, αγωνιζόταν καθημερινά έως το τέλος της ζωής του για έναν καλύτερο κόσμο, που θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα του λαού, την κοινωνική δικαιοσύνη και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΝΘΟΥΛΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΝΘΟΥΛΑ
Στη μνήμη σου, αγαπημένε μου παππού, προσφέρω στο Κόμμα 20 ευρώ, μέσω της ΟΒ Παιδαγωγικού Πάτρας.

Η εγγονή σου Αρτεμις Κρικώνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του θείου μου (αδελφού της μητέρας μου) σ. ΚΩΣΤΑ ΞΕΝΟΥ, του ενενηντάχρονου ΕΠΟΝίτη, που «έφυγε» στις 16 Μάη 2020 με βαθιά πίστη στο ΚΚΕ και τη σοσιαλιστική κοινωνία, προσφέρω 200 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η ανιψιά του Γκουντούμη Βούλα

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ. Γεννήθηκε στην Αετομηλίτσα της Κόνιτσας το 1926. Ηταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ. Το 1948, τραυματισμένος βαριά στο πόδι από σφαίρα πολυβόλου, μεταφέρθηκε μέσω Αλβανίας στη Ρουμανία για περίθαλψη. Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του το 1977 και εγκαταστάθηκε αρχικά στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών και μετά στην Καλή Σκύδρας, όπου έζησε μέχρι το θάνατό του.

Η στάση ζωής του ήταν για μας παράδειγμα. Ολα τα αντιμετώπιζε με θάρρος και αισιοδοξία. Μέχρι το θάνατό του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Κόσμου και 50 ευρώ στο Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Η σύζυγός του Σταμάτω, τα παιδιά του Νίκη - Κώστας, Αφροδίτη, τα εγγόνια του Βλαδίμηρος, Βαλεντίνη και τα δισέγγονα

ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ
ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΕΜΠΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 26 Μάρτη 2020, η Λίνα Κροκίδη προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής.

***

ΦΩΤΟ

Ψηλορείτης, 1947. Εγκλωβισμένος από 2.500 εθνικόφρονες στην περιοχή Λοχριάς τις τελευταίες μέρες του Ιούνη, ύστερα από σκληρές μάχες, ο Δημοκρατικός Στρατός, με καπετάνιο τον Γιάννη Ποδιά, με δύναμη 65 περίπου μαχητών, ήταν πολύ δύσκολο να σπάσει τον κλοιό. Τότε ο Ποδιάς κάλεσε τους έμπειρους μαχητές να χωριστούν σε μικρές ομάδες και να βγουν από τον κλοιό όπως μπορέσουν. Μερικοί τα κατάφεραν, όχι όμως όλοι. Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ (φωτ.), από Μέλαμπες, και του ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΡΟΥΛΙΝΟΥ, από Ηράκλειο, που δολοφονήθηκαν στα Βοριζοκάμαρα, και όλων των μαχητών του ΔΣΕ, ο Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΚΟΥ και των φίλων μου ΤΙΜΟΥ ΠΕΡΛΕΓΚΑ, ηθοποιού, και της ΑΡΙΣΤΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ, δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη», προσφέρω στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση το ποσό των 300 ευρώ.

Παύλος Ζήκος

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Ιούλη συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο Μακρονησιώτης πατέρας μας ΜΠΟΥΡΔΟΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, από το χωριό Αδάμ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, το ηρωικό Κόμμα του.

Οι κόρες του Γεωργία και Μαρία Μπουρδομπούρα

***

ΦΩΤΟ

Στις 19/6/2020 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας αδελφός ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου, 85 ετών. Η κηδεία του έγινε την επομένη (20/6) στο Πολυνέρι Γρεβενών, τον τόπο που γεννήθηκε και αγάπησε. Ενας άνθρωπος που πρόσφερε στον αγώνα από παιδί ως ΕΠΟΝίτης, αγωνιστής, συνδικαλιστής, μέχρι τα γεράματα, αγωνιζόμενος για το δίκαιο και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη του οι αδελφές του Ειρήνη Χαντέ και Χριστίνα Ρήγα προσφέρουν στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου.

Αδελφέ μας, «έφυγες» περήφανος όπως ήσουνα όλη σου τη ζωή. Θα μας λείψεις.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου του ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 8 Ιούλη του 1999, ο Αποστολίδης Πασχάλης προσφέρει 200 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Καστοριάς.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΝΙΚΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 7 Δεκέμβρη 2015, η γυναίκα και τα δύο παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πύδνας - Μεθώνης στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Γεννήθηκε στις 7 Ιούλη 1943 στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς. Από μικρός οργανώθηκε στη Νεολαία Λαμπράκη, ενώ υπήρξε πιστό και δραστήριο μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας μέχρι το τέλος της ζωής του, το οποίο υπηρέτησε αταλάντευτα.

***

ΦΩΤΟ

Στις 31 Μάη 2020 «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, στα 67 του χρόνια, ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ. Γεννήθηκε το 1953 στον Βόλο, από κομμουνιστές γονείς, μέλη του ΚΚΕ. Από μικρή ηλικία γαλουχήθηκε με τα ιδανικά και τις αξίες του Κόμματος. Η οικογένειά του διώχθηκε και αναγκάστηκε να πάει στην Καισαριανή, όπου πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του, μέχρι και το θάνατό του.

Στο ΚΚΕ οργανώθηκε το 1974, ενώ το 1979 πήγε στην Πολωνία και σπούδασε με κομματική υποτροφία. Το 1988 επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε στον τουρισμό, πάντα μπροστάρης στους ταξικούς αγώνες του κλάδου του. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Καισαριανής. Παρέμεινε ακλόνητος στα ιδανικά του μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Κάτω Καισαριανής προσφέρουμε στο Κόμμα μας για την οικονομική του ενίσχυση το ποσό των 150 ευρώ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Ιούλη συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο σύντροφος, σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ. Η παρουσία του όμως είναι μέσα στους καθημερινούς αγώνες του Κόμματος. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης.

Η σύζυγος Δήμητρα Γαρυφαλλάκη και ο γιος της Γιάννης Γαρυφαλλάκης

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ γεννήθηκε το 1926 στο Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου. Δεκαοχτάχρονο παλικάρι, εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση και στη συνέχεια στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Τραυματίστηκε στο Τριφύλλι του Εβρου και στη συνέχεια φυλακίστηκε για 6 μήνες.

Πέρασε ένας χρόνος από το θάνατό του και στη μνήμη του οι κόρες του Βασιλική και Βιργινία προσφέρουν 50 ευρώ στην ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται φέτος 11 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας ΜΑΝΩΛΗ ΛΥΡΩΝΗ. Στην μνήμη του η οικογένειά του και η οικογένεια της Στέλλας Καρσάκου δίνουν στο Κόμμα, μέσω ΤΕ Εβρου, 80 ευρώ.


ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΔΕΣΠOΙΝΑ ΚΟΡΡΕ
ΔΕΣΠOΙΝΑ ΚΟΡΡΕ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΔΙΚΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΔΙΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΜΠΟΥΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΜΠΟΥΡΑΣ

ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΛΟΔΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΛΟΔΙΚΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΛΙΚΙΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΛΙΚΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΝΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ