Παρασκευή 3 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
«Ερυθρόλευκη» απάντηση στον Φοίνικα

Οτι έχει μάθει από το ...πάθημα της πρεμιέρας έδειξε ο Ολυμπιακός, που στον δεύτερο αγώνα με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου για τα ημιτελικά της Volleyleague στο ΟΑΚΑ δεν άφησε να γίνει νέα έκπληξη, επικράτησε με 3-0 σετ και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στη σειρά. Ετσι, η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί σε τρίτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, επίσης στο ΟΑΚΑ, αύριο Σάββατο στις 17.15.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό και εμφανίστηκε σαφώς πιο συγκεντρωμένος, περιορίζοντας κατά πολύ τα λάθη που του στοίχισαν την Τρίτη. Αντίθετα οι «Πειρατές» αντιμετώπισαν προβλήματα σε επίθεση και υποδοχή, ενώ εμφανίστηκαν και κουρασμένοι, με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε πολλά λάθη.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τον Φοίνικα να προηγείται σε ένα κρίσιμο σημείο με 18-16 αλλά τον Ολυμπιακό να απαντά με ένα σερί 5-1 και τελικά να παίρνει το σετ με σκορ 25-22. Πιο εύκολα πήρε το δεύτερο σετ (25-20), ενώ στο τρίτο ο Φοίνικας προέβαλε μεγαλύτερη αντίσταση και το έφερε στο 13-13 στα μισά, και πάλι όμως ο Ολυμπιακός «ξέφυγε» στη συνέχεια χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 7-2, και έφτασε στο 25-19 που του έδωσε και τη νίκη στον αγώνα.

«Πράξη δεύτερη» για ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό

Με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προηγείται 1-0 στις νίκες, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμετρούνται σήμερα στο ΟΑΚΑ (19.00 - ΕΡΤ) για δεύτερη φορά στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης. Οι Θεσσαλονικείς, αν και χωρίς τους ξένους παίκτες τους, θέλουν ξανά τη νίκη ώστε να «καθαρίσουν» τη σειρά και να προκριθούν από σήμερα στους τελικούς, ενώ οι «πράσινοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια και καλούνται να αντιδράσουν και να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ