Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΑ
Το ωράριο των καταστημάτων τις επόμενες μέρες

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ολοκλήρωναν μέχρι χτες το μεσημέρι οι κάτοικοι των πόλεων τις αγορές τους για το σημερινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Παρά το γεγονός ότι συνολικά η κίνηση ήταν χαμηλότερη λόγω της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών, οι τιμές δεν «έσπασαν» όπως θα περίμενε κανείς.

Για την ενημέρωση των αναγνωστών μας σημειώνουμε ότι σήμερα και αύριο τα καταστήματα θα είναι κλειστά, ενώ από μεθαύριο ισχύουν οι παρακάτω ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Την Πέμπτη και Παρασκευή 27 και 28 του Δεκέμβρη αντίστοιχα τα εμπορικά θα κλείσουν στις 8 το βράδυ και το Σάββατο 29 Δεκέμβρη στις 6 το απόγευμα, ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα. Τέλος, κλειστά θα παραμείνουν τόσο τα εμπορικά όσο και τα σούπερ μάρκετ στις 2 του Γενάρη. Επίσης, τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 23 του Δεκέμβρη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ όλες τις άλλες μέρες θα λειτουργήσουν όπως είθισται, 80 π.μ. - 8 μ.μ.

Τα κρεοπωλεία την Πέμπτη και την Παρασκευή 27 και 28 του μήνα αντίστοιχα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, το Σάββατο 29 του μήνα 7 π.μ. - 6 μ.μ. και τη Δευτέρα παραμονή πρωτοχρονιάς 7 π.μ. - 4 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ