Τετάρτη 29 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Επιστροφή στη δράση για τον Ολυμπιακό

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Γουλβς για το Εuropa League (6/8), οι παίκτες του πρωταθλητή Ολυμπιακού επέστρεψαν χτες στις προπονήσεις μετά τη μίνι άδεια που είχε δοθεί από την τεχνική ηγεσία. Στον απόηχο των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου και με το πρόγραμμα να έχει ανατραπεί μετά την αναβολή του τελικού Κυπέλλου, ο Πέδρο Μάρτινς και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βάλουν τους «ερυθρόλευκους» όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε ρυθμούς... Γουλβς. Σε αυτό συντελεί και το γεγονός πως για σήμερα έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με την Ομόνοια προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Μάλιστα, το συγκεκριμένο τεστ λαμβάνει πλέον μεγαλύτερες διαστάσεις μετά και την αλλαγή δεδομένων που υπήρξαν σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ: Δυναμικά φαίνεται να κινείται ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 29χρονου Αυστριακού μέσου Στέφαν Σβαμπ, που έμεινε ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης. Οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται να έχουν καταθέσει μια ισχυρή πρόταση στην πλευρά του παίκτη, η οποία κρίνεται θετική για την προσπάθειά τους να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας.

ΑΕΚ: Ενα βήμα πριν από τη μεταγραφή στη Σέλτικ βρίσκεται πλέον ο Βασίλης Μπάρκας μετά τη νέα βελτιωμένη πρότασή της (πλέον των 5 εκατ. ευρώ) προς την ΑΕΚ. Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν τον Μπάρκα να μεταβαίνει σήμερα στη Γλασκόβη προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αναμενόταν χτες ο Πορτογάλος Αντόνιο Σαβιέ προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της ένταξής του στην ελληνική ομάδα. Ο 28χρονος εξτρέμ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο «τριφύλλι» κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει μέχρι το 2022, μετά τη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ