Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ
Φωτ.

Στη μνήμη του ΣΙΜΟΥ ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΥ, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 15.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ε/Υ και 10.000 δρχ. στην ΚΝΕ, μέσω συνοικιακής ΟΒ Καισαριανής.

* * *

Ο αξέχαστος μπετατζής ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ, ήταν πρώτος στους αγώνες του κλάδου για τη λύση των προβλημάτων του. Αποφασιστικός στην παράνομη κομματική δουλιά, δεν «κώλωνε», ο Αρκούδος, όπως τον ελέγαμε οι φίλοι και σύντροφοί του. Αγωνιζόταν με συνέπεια και με όλες τις δυνάμεις του για το σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του προσφέρω 15.000δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

Θ. Πετρίδης

* * *

Φωτ.

Εκλεισαν 2 χρόνια, από τις 8 Δεκέμβρη 1999, που η αγωνίστρια ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, μέλος του ΚΚΕ και πολύ καλή φίλη μας, «έφυγε» για πάντα από κοντά μας.

Αντί για μνημόσυνο προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Λευκάδας.

Παναγιώτης και Παναγιώτα Ασπρογέρακα

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ, μαχητών του ΔΣΕ. Καθώς και στη μνήμη των: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΙΑΛΕΛΗ από το Κεραμίδι Πηλίου, ΣΤΑΘΗ ΚΑΡΑΠΛΙΟΥ από την Πελασγία Φθιώτιδας, ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΝΤΗΛΑ από τη Γραμμένη Οξιά Ναυπάκτου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ από τον Νέο Καύκασο Φλώρινας, ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΣΜΑ από τη Βουλγαρινή Αγυιάς και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ από την Κάτω Αχαγιά Πάτρας, μελών του ΚΚΕ και μαχητών του ΔΣΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, 15.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Δημήτρης Αβραάμ

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου μου ΑΝΤΩΝΗ ΕΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, με σημαντική προσφορά στο ΚΚΕ, και της συζύγου του ΕΛΕΝΗΣ ΕΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ, προσφέρω 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Σπυρίδωνα» Αιγάλεω.

Αντώνης Εξαρχουλάκος
Αντώνης Εξαρχουλάκος
Γιώργος Α. Παπαδημητρίου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΟΥΜΑ, ο συναγωνιστής του Νίκος Κύριας προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Βοτανικού 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα μου ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 25.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ελένη Σκαραμαγκά

* * *

Φωτ.

Πριν από 4 χρόνια έφυγε από τη ζωή ένας σεμνός αγωνιστής της ζωής και του λαϊκού κινήματος, άξιο παιδί του ΚΚΕ, ο ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ. Ηταν τίμιος και ανυποχώρητος στις αρχές μας, αλλά και αισιόδοξος για την τελική επικράτηση του σοσιαλισμού.

Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους συναδέλφους του και ως αναγνώριση τον εξέλεγαν στις διοικήσεις του Συλλόγου του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 20.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟ Φλώρινας.

Ο αδελφός του Τάκης Δουληγέρης και η γυναίκα του

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΑΛΕΚΟΥ ΖΙΩΓΑ ο οποίος δολοφονήθηκε από μεταδεκεμβριανούς τρομοκράτες μπροστά στο ιερό του Αγίου Μελετίου Σεπολίων, προσφέρω 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος της εργατικής τάξης.

Οδυσσέας Ξηρός

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη του παππού μας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΚΛΑΒΕΛΗ και της γιαγιάς μας ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗ προσφέρουμε 5.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ καπνεργατών.

Βασίλης Παπαγεωργίου
Βασίλης Παπαγεωργίου
Χρυσούλα και Κυριάκος Τηλετζίδης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μας ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ από τη Στύλια Δωρίδας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανω Αιγάλεω, 30.000 δρχ.

Ελευθερία Παπαγεωργίου - Κώστας Μιχαλακάκος

* * *

Στη μνήμη του πατέρα του ΚΑΡΙΟΦΥΛΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο γιος του Δημήτρης προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη, 10.000 δρχ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΛΕΩΝΙΔΑ ΦΑΣΟΥΛΑ, μέλους του ΚΚΕ, με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 100.000 δρχ.

Ο γιος του Θέμης


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ