Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 - Κυριακή 2 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πρωτοβουλία για την προστασία του Πάρκου Τρίτση

Με εθελοντικές βάρδιες πυροπροστασίας στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντ. Τρίτσης», που φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, η ΚΝΕ αναδεικνύει για μία ακόμα φορά ουσιαστικά την αξία του για το λαό της περιοχής και για όλη την Αττική.

Η πρωτοβουλία ξεδιπλώνεται σε μία περίοδο που ήδη ξεσπούν πυρκαγιές και μέσα από αυτή η ΚΝΕ στέλνει για μια ακόμα φορά μήνυμα στην κυβέρνηση, στην Περιφέρεια, στις δημοτικές αρχές ότι το πάρκο, το οποίο δημιουργήθηκε με την πάλη του λαού, δεν θα αφεθεί στην τύχη του.

Αλλωστε, ο διεκδικητικός χαρακτήρας σε ό,τι αφορά την ανάγκη το πάρκο να είναι ανοιχτό για το λαό, με σύγχρονες υποδομές, καλύπτοντας τις ανάγκες του λαού της περιοχής, για την αναβάθμιση ως πνεύμονα πρασίνου, αποτελεί στοιχείο ενταγμένο στο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια εκεί.

Παράλληλα, αυτό το διάστημα, μέλη της ΚΝΕ πραγματοποιούν εξορμήσεις για την προπαγάνδιση του Φεστιβάλ στο πάρκο και στις γύρω περιοχές, απευθύνοντας στους νέους, στους εργαζόμενους, στον κόσμο της Δυτικής Αθήνας το κάλεσμα του Φεστιβάλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ