Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απαράδεκτη επίθεση σε μετανάστη μέσα σε τρένο

Απαράδεκτη επίθεση δέχτηκε μετανάστης από το Καμερούν μέσα σε τρένο όπου ταξίδευε επειδή επιβάτες και ελεγκτής θεώρησαν ότι ...έχει κορονοϊό. Συγκεκριμένα, το περιστατικό εξελίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου. Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων διαπιστώθηκε πως ο 48χρονος επιβάτης, που είχε προορισμό την Καρδίτσα, είχε βγάλει εισιτήριο μέχρι τη Λιβαδειά, ωστόσο συνέχιζε το ταξίδι του. Προσπαθώντας να δείξει τα χαρτιά του προγράμματος της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στον ελεγκτή, φάνηκε και κάποιο έγγραφο από νοσοκομείο.

Σημειώθηκε αναταραχή στο βαγόνι, με τους υπόλοιπους επιβάτες να ζητούν να απομακρυνθεί άμεσα ο συγκεκριμένος άνδρας, θεωρώντας ότι το έγγραφο αναφέρει πως έχει κορονοϊό, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά. Οπως κατήγγειλε ο 48χρονος, ο ελεγκτής του ζήτησε να καθίσει στο πάτωμα, ενώ στον επόμενο σταθμό τον «πέταξαν» από το τρένο. Μάλιστα, είχαν ειδοποιηθεί η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που είχε στείλει ασθενοφόρο για να παραλάβει ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Ο 48χρονος μετανάστης οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε πως δεν νοσεί από κορονοϊό. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου εξήγησαν στους αστυνομικούς πως το χαρτί που είχε στην κατοχή του ο άνδρας έλεγε πως είχε περάσει Covid-19 και πως είχε εξέλθει υγιής από το Νοσοκομείο Λάρισας τον περασμένο Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ