Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 - Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΟΛΓΑΣ (φωτ.) και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΦΙΔΗ (φωτ.), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, της αντιδικτατορικής πάλης και των αγώνων για ειρήνη και δημοκρατία στη χώρα μας, καθώς και στη μνήμη των αγαπημένων μου αδελφού ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΦΙΔΗ και συζύγου ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΕΣΙΔΗ, προσφέρω 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους αγώνες και τις θυσίες τους! Με πολλή αγάπη και τρυφερότητα θα τους έχουμε πάντα στη σκέψη και την καρδιά μας.

Νίνα Κωφίδου - Κεσίδου

***

Στη μνήμη της μητέρας μου ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, που «έφυγε» πρόσφατα, του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΗ, ανώτατου δικαστικού που προτίμησε την αναγκαστική παραίτηση από το να δικάσει με ψευδή στοιχεία τους λαϊκούς αγωνιστές, του αδερφού του ΠΕΤΡΟΥ, συνταγματάρχη του ΕΛΑΣ που πήρε μέρος στη Μάχη της Αθήνας, και του θείου μου ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ, στελέχους του ΕΑΜ στην επαρχία Βιάννου Κρήτης, προσφέρω για ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 60 ευρώ.

Κονδυλάκης Χαράλαμπος

***

ΦΩΤΟ

Στις 25/1/2017 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος γαμπρός μου ΚΕΡΕΜΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του Κυριάκου και της Παρθένας, γεννηθείς στο χωριό Γυναικόκαστρο Κιλκίς. Ηταν από φτωχή αγροτική οικογένεια. Είχε έναν αδελφό, τον Κωνσταντίνο.

Ο Θεοχάρης, αφού βλέπει τη φτώχεια και την αδικία, δεν διστάζει να βγει στο βουνό Μπέλες και κατόπιν στα Κρούσια. Τον κατατάσσουν στους όλμους όπου ήταν επικεφαλής ο Σουμουλίδης (ψευδώνυμο Χατζής), ο οποίος βλέποντας πως κουβαλούσε τα ανταλλακτικά σαν παλικάρι, δίνει εντολή να του δίνουν διπλή μερίδα φαγητό. Μετά τον εμφύλιο βρέθηκε στη ΣΔ της Τσεχοσλοβακίας. Πέρασε από τη σχολή του Νίκου Μπελογιάννη. Εβγαλε τεχνική σχολή τορναδόρος. Το 1952 παντρεύτηκε την Αννα Χαραλαμπίδου. Αποκτήσανε 2 κορίτσια, την Ελισάβετ και την Παρθένα. Η Ελισάβετ σπούδασε οδοντίατρος και η Παρθένα μαία χειρουργός. Ο ίδιος γνώρισε τον πραγματικό σοσιαλισμό. Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο κουνιάδος του Χαραλαμπίδης Μιχάλης

***

ΦΩΤΟ 2

Για τους συντρόφους που έφυγαν ΒΑΝΑ ΡΟΒΑΚΗ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (φωτ.), ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΤΟΜΑΝΩΛΗ, ΒΙΒΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΓΩΝΙΚΑ (φωτ.), ο σύντροφος Γιώργος Χαραμής στη μνήμη τους προσφέρει 160 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

***

ΦΩΤΟ 3

Μπορεί να περνούν τα χρόνια, όμως είστε πάντα μπροστά μου, με τις μνήμες χαραγμένες στο μυαλό μου. Σας αγαπούσα πολύ και σας αγαπάω.

Παππού μου ΙΕΡΕΜΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ (φωτ.), μητέρα μου ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ (φωτ.), θείες μου ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΟΥ, καθώς και στον μεγάλο αγωνιστή παππού μου ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (φωτ.), που έμενε στο Βρόσλαβ της Πολωνίας. Πάντα θα σας αγαπώ και θα σας θυμάμαι. Στη μνήμη σας προσφέρω 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Συκεών.

Αναστασία Ναθαναηλίδου

***

Στη μνήμη της ΤΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Λένε ότι η φύση δεν αντέχει στα κενά, ότι τα καλύπτει. Ποια φύση Τάνια, ποια κενά, ποια δύναμη θα καλύψει αυτό το ασύλληπτο κενό;

Εφυγες σαν λουλουδάκι του ουρανού. Ευγενική, αξιοπρεπής, με προσωπικότητα, με ενδιαφέρον για τον διπλανό σου, με περισσή φροντίδα για τους αβοήθητους αυτού του κόσμου. Πλήρης εφαρμογή της μαρξιστικής κοινωνικότητας. Επάνω στην καρδιά σου ήταν απλωμένα όλα τα υπέροχα συναισθήματα αυτού του σκληρού ανθρώπινου είδους.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ
Εκλεισε ήδη ένας χρόνος. Για τη μνήμη σου την αιώνια εισφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης, στο Κόμμα του λαού το ΚΚΕ και την σπουδαία εφημερίδα του τον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Ο σύντροφός σου Θάνος Κωνσταντίνου, τα παιδιά σου Χρήστος και Ελισάβετ, η νύφη σου Δόμνα Κατή, οι εγγονές σου το Ελενάκι και η Τανιώ, οι μεγάλοι σου έρωτες.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του θείου μου ΚΟΛΤΣΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης 50 ευρώ.

Ο ανιψιός του Μανώλης Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ και ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΡΤΣΙΑ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πόλης Ρόδου, 100 ευρώ.

Δημήτρης Καραμήτας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ

Σύντροφε Γιώργο μας. Πέρασες πια στην Ιστορία. Πάντοτε σεμνός καθώς και θερμός υποστηρικτής των συμφερόντων του παγκόσμιου προλεταριάτου, που με τόση αυτοθυσία υπηρέτησες σε όλη σου τη ζωή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Αθάνατος. Βαριά η κληρονομιά που μας άφησες. Οσο όμως σφίγγει ο κλοιός, τόσο η αντίσταση ανδρεύει και θεριεύει. Οπως άλλωστε είπε ο αείμνηστος σύντροφος Χαρίλαος Φλωράκης, οι ζευγάδες φεύγουν, η σπορά μένει. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Ενα κόκκινο γαρύφαλλο για σένα και μία ελάχιστη οικονομική προσφορά στο ΚΚΕ των 200 ευρώ για τις δύσκολες μέρες που έχουμε μπροστά μας για τον αγώνα μας.

Σάσα Δεληγιαννάκη - Παπαδοπούλου, εικαστικός

***

ΦΩΤΟ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ γεννήθηκε το 1929 στο χωριό Ελιά του Εβρου, σε αγροτική οικογένεια. Ο ίδιος ήταν αγρότης στα πρώτα βήματά του. Εζησε τα χρόνια της Κατοχής και των διώξεων. Οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ του χωριού. Ηταν μαθητής του αγωνιστή και δάσκαλου Βαγγέλη Βολοβότση (αργότερα δάσκαλος στο χωριό Μπελογιάννη). Σε συνεννόηση με τον Βολοβότση φεύγει μαζί με άλλους νέους του χωριού στο Βουνό και κατατάσσεται στον ΔΣΕ. Εντάχθηκε στην 24η Ταξιαρχία του Λιάκου, στο πρώτο Τάγμα και δεύτερο Λόχο.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ξεκίνησε από τον Εβρο και ποδαράτα έφτασε στην περιοχή της Κομοτηνής. Αργότερα με την Ταξιαρχία του έφτασε στη Χαλκιδική και στο Αγιο Ορος, με πολλές μάχες στην πορεία τους. Μπήκαν πολλές φορές στις Καρυές και στην Ιερισσό. Εκεί στη Χαλκιδική τραυματίστηκε για δεύτερη φορά από πυρά αεροπλάνου. Μεταφέρθηκε μαζί με άλλους τραυματίες στο Μπέλες και από εκεί στη Γιουγκοσλαβία και Ρουμανία.

Πέρασε από τη Φλορίκα της Ρουμανίας. Εκεί αντάμωσε τους συγχωριανούς του αγωνιστές Αραμπατζή Μιχάλη, Αραμπατζή Δημήτρη και Τασούλα Κεφαλέλη. Από εκεί έφυγε στην πόλη Βραΐλα της Ρουμανίας. Δούλεψε ως κουρέας ξεκινώντας από το Βουνό, στη Φλορίκα όπου κούρευε τους τραυματίες και στην πόλη Βραΐλα όπου έζησε πολιτικός πρόσφυγας.

Επαναπατρίστηκε το καλοκαίρι του 1988 και εγκαταστάθηκε στην Αλεξανδρούπολη με την οικογένειά του. Συνέχισε και δούλευε κουρέας μέχρι τη σύνταξή του. Αντιμετώπισε παλικαρίσια τα προβλήματα των επαναπατρισθέντων στην Ελλάδα. Δεν ξέχασε ποτέ τον αγώνα του και το Κομμουνιστικό Κόμμα. Πορεύτηκε με τις δικές του δυνάμεις.

Στη μνήμη του αγωνιστή Αθανασίου Δημήτρη, που πέθανε στις 3/6/2020 και αντί για λουλούδια προσφέρουμε 60 ευρώ στο ΚΚΕ και στον «Ριζοσπάστη» για να δυναμώσει η φωνή του. Για μας ήταν ο θείος Μήτσος της ξενιτιάς και γλυκά θα τον θυμόμαστε.

Αννα και Ουρανία Κεφαλέλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 11 Μάη 2020, ο Απόστ. Καλτ. και ο Γ. Κ. προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των ΤΑΚΗ ΓΟΥΡΝΑΡΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΩΣΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΟΥ, που υπήρξαν μέλη του Κόμματος και πάλεψαν για τις ιδέες του και την πολιτική του μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρω 400 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
Φώτης Κώτσης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΕΤΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ο Παύλος Ιμσιρίδης προσφέρει 250 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΤΟ Δράμας. Υπήρξε δραστήριο μέλος του ΚΚΕ από τις αρχές της δεκαετίας του '80 και αγωνίστηκε με συνέπεια μέσα απ' τις γραμμές του Κόμματος για έναν πιο ανθρώπινο και δίκαιο κόσμο. Ενας άνθρωπος σεμνός και ευαίσθητος, που με τη στάση και το ήθος του τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και αποτέλεσε παράδειγμα για όλους τους συντρόφους του.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΦΑΝΗΣ ΜΑΝΘΑ, ο σύζυγός της Θεοδόσης Μανθάς και τα παιδιά τους Μαρία και Κατερίνα προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Δυτικών Συνοικιών Τρικάλων το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Η Δήμητρα Α. Τσαλαπάτη προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ στο παράρτημα Αιγάλεω της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στη μνήμη του πατέρα της ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ, αγωνιστή του ΕΛΑΣ Νήσου Εύβοιας και Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης κομμουνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του Δημητρίου, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 3 χρόνια (7/8/2017), η γυναίκα του Μαρία και οι κόρες του Σικελία και Ευρυδίκη προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Μεσσηνίας, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

ΟΛΓΑ ΚΩΦΙΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΚΩΦΙΔΟΥ
Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΓΑΤΗ, οι σύντροφοι και φίλοι της προσφέρουν το ποσό των 430 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων.

Επίσης στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΓΑΤΗ, η οικογένεια Φυριώτη προσφέρει το ποσό των 10 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν στις 2/8 τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του συντρόφου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΙΔΗ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ «Ευαγγελισμού».

Τα παιδιά του Παντελής και Ευγενία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΓΩΓΟΥΛΑΣ ΛΙΒΑ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, η κόρη της Χριστίνα και η εγγονή της Ιωάννα Δημοπούλου προσφέρουν μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Μεσσηνίας 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Αυγούστου 2017 «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 81 ετών, η αγωνίστρια ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΗΡΙΔΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ. Ηταν μέχρι και τις τελευταίες μέρες της ζωής της πιστή στις αρχές και τις αξίες του ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε με ευλάβεια και προσήλωση ως εργαζόμενη, μητέρα και γιαγιά, παίρνοντας μέρος σε όλες τις δραστηριότητες του κινήματος.

Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη και στέλεχος του Συλλόγου Γυναικών Πολίχνης Θεσσαλονίκης και από τα παράπλευρα θύματα του Εμφυλίου. Σε ηλικία ενός έτους έμεινε ορφανή από μητέρα και στα 11 της χρόνια έχασε και τον πατέρα της, Ιωσήφ Ζητηρίδη, που σκοτώθηκε ως μαχητής μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ αγωνιζόμενος ενάντια στο φασισμό και την εκμετάλλευση.

Στη μνήμη της, ο γιος της Παναγιώτης Χαραλαμπίδης προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πολίχνης το ποσό των 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» πρόσφατα από τη ζωή ο σύντροφος ΤΑΣΟΣ ΒΙΟΛΕΤΗΣ. Οι σύντροφοί του από την Κομματική Οργάνωση των εργαζομένων στα τρόλεϊ θα τον θυμόμαστε πάντα και θα εμπνεόμαστε από τη στάση ζωής του, από τη συμμετοχή του στους καθημερινούς αγώνες του Κόμματος και του ταξικού εργατικού κινήματος μέσα από το ΠΑΜΕ. Θα θυμόμαστε την αυταπάρνηση, τη μαχητικότητα και την ανιδιοτέλεια που τον διέκριναν, με πάνω απ' όλα τη βαθιά πίστη στο δίκιο της τάξης μας. Δεν θα ξεχάσουμε την υπεράσπιση της επαναστατικής φυσιογνωμίας του Κόμματος, κόντρα στις οπορτουνιστικές δυνάμεις, τη δύσκολη περίοδο της δεκαετίας του '90 κάτω από το βάρος των ανατροπών στις σοσιαλιστικές χώρες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΦΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΦΙΔΗΣ
Θα θυμόμαστε τα λόγια σου ότι το πισωγύρισμα είναι προσωρινό. Οτι, όπως σου άρεσε να λες, «έτσι κι αλλιώς η Γη θα γίνει κόκκινη». Σ' αυτή την κατεύθυνση πάλεψες μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής σου παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι σύντροφοί σου και οι συνάδελφοί σου από τα τρόλεϊ, τιμώντας τη μνήμη σου, προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 400 ευρώ.


ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΗΡΙΔΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΗΡΙΔΟΥ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΓΑΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΓΑΤΗ

ΛΑΓΩΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΑΓΩΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΕΡΕΜΙΔΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΕΡΕΜΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΛΤΣΙΑΚΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΛΤΣΙΑΚΗΣ

ΦΑΝΗ ΜΑΝΘΑ
ΦΑΝΗ ΜΑΝΘΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΩΓΩ ΛΙΒΑ
ΓΩΓΩ ΛΙΒΑ

ΤΑΣΟΣ ΒΙΟΛΕΤΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΒΙΟΛΕΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ